این دستور را درست کردی؟
کوفته قیمهریزه
مواد اولیه کوفته قیمهریزه
برای 2 نفرمواد اولیه کوفته قیمه ریزه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
300 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
سس
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفته قیمهریزه
مرحله 1
ابتدا نیمی از پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید؛ سپس در ظرفی گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نعنا و نیمی از زردچوبه، نمک و فلفل را به خوبی مخلوط کنید و آنقدر ورز بدهید که مواد دیگر به دست نچسبد، سپس مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله 2
از مواد گوشتی به اندازه یک گردو برداشته و قلقلی درست کنید؛ حالا تمام قلقلی ها را در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.
مرحله 3
قابلمه یا تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن روغن بریزید. مابقی پیاز را خرد کرده و در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس رب گوجه، شنبلیله و مابقی نمک، فلفل و زرد چوبه را در قابلمه بریزید و تف دهید تا رنگ رب باز شود. پس از آن به مواد، آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش آید؛ وقتی سس به جوش آمد قلقلی های آماده شده را در سس بریزید و اجازه دهید، روی حرارت ملایم خوب بپزد و سس آن غلیظ شود، غذای شما آماده است.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها