slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


کوفته قیمه‌ریزه

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته قیمه‌ریزه

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته قیمه ریزه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

آرد نخودچی

4 قاشق غذاخوری

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

نعنا خشک

1 قاشق مرباخوری

سس

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آب (جوش)

2 پیمانه

شنبلیله خشک

1 قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته قیمه‌ریزه

مرحله 1

ابتدا نیمی از پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید؛ سپس در ظرفی گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نعنا و نیمی از زردچوبه، نمک و فلفل را به خوبی مخلوط کنید و آنقدر ورز بدهید که مواد دیگر به دست نچسبد، سپس مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله 2

از مواد گوشتی به اندازه یک گردو برداشته و قلقلی درست کنید؛ حالا تمام قلقلی ها را در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.

مرحله 3

قابلمه یا تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن روغن بریزید. مابقی پیاز را خرد کرده و در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس رب گوجه، شنبلیله و مابقی نمک، فلفل و زرد چوبه را در قابلمه بریزید و تف دهید تا رنگ رب باز شود. پس از آن به مواد، آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش آید؛ وقتی سس به جوش آمد قلقلی های آماده شده را در سس بریزید و اجازه دهید، روی حرارت ملایم خوب بپزد و سس آن غلیظ شود، غذای شما آماده است.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها