slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


شفته‌انار

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شفته‌انار

برای 2 نفر

مواد اولیه شفته انار

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آرد نخودچی

یک‌سوم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

سس

آب (جوش)

1 پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آب انار

1 پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه شفته‌انار

آماده سازی

مرحله 1

پیاز ها را شسته و پوست بگیرید، سپس یکی از آن ها را رنده کرده و آبش را بگیرید و دیگری را نگینی یا خلالی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز های خرد شده را سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 2

حالا کمی آب بریزید تا به جوش بیاید، سپس به آن آب انار اضافه کنید.

مرحله 3

گوشت را با آرد نخودچی، پیاز رنده شده و آب گرفته، نمک، زردچوبه و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید؛ سپس از آن کوفته قلقلی های کوچک جدا کنید.

مرحله 4

کوفته قلقلی ها را در آب جوش بریزید، تا بپزند و غذا جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها