slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


اشکنه انار

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه اشکنه انار

برای 2 نفر

مواد اولیه اشکنه انار

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آب

یک و نیم پیمانه

تخم مرغ

3 عدد متوسط

شنبلیله خشک

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

آب انار

یک و نیم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه اشکنه انار

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود، سپس به پیاز زردچوبه بزنید. حالا شنبلیله خشک را در پیاز تفت دهید. بعد آب و آب انار را اضافه کرده، درب قابلمه را ببندید و صبر کنید غذا به جوش بیاید.

مرحله 2

پس از جوش آمدن آب، تخم‌مرغ را در غذا بشکنید، نمک و فلفل بزنید و درب قابلمه را ببندید تاتخم‌مرغ خودش را بگیرد،.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کند. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 1.5 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها