slider image
slider image
اشکنه انار ترش
اشکنه انار ترشاشکنه انار ترش
اشکنه انار ترش
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


اشکنه انار ترش

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه اشکنه انار ترش

برای 2 نفر

مواد اولیه اشکنه انار ترش

آب انار (ترش)

یک و نیم پیمانه

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

1 پیمانه

پیاز

1 عدد کوچک

طرز تهیه اشکنه انار ترش

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا در یک ظرف مناسب روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 2

حالا آرد، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 3

در آخر آب انار را به همراه آب اضافه کرده و صبر کنید تا اشکنه بجوشد و جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کنداما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 1 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها