![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/shefteh-anaar/shefteh_anaar_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/shefteh-anaar/shefteh_anaar_t_hese_tazegi.jpg)
60 دقیقه
شفتهانار
نسبتاً ترش
3.5
مواد اولیه اشکنه انار ترش
یک و نیم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 پیمانه
1 عدد کوچک
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا در یک ظرف مناسب روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا آرد، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله 3
در آخر آب انار را به همراه آب اضافه کرده و صبر کنید تا اشکنه بجوشد و جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟