این دستور را درست کردی؟
اشکنه قزوین
مواد اولیه اشکنه قزوین
برای 2 نفرمواد اولیه اشکنه قزوین
1 عدد متوسط
1 عدد بزرگ
به میزان لازم
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
3 عدد کوچک
1 عدد کوچک
طرز تهیه اشکنه قزوین
آماده سازی
مرحله 1
سیبزمینی، پیاز و گوجه را بشویید، سپس سیبزمینی و پیاز را پوست بگیرید و بعد همه آن ها را به شکل دلخواه خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک ظرف مناسب روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید.
مرحله 2
شنبلیله را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله 3
سیبزمینی (درصورت تمایل) و گوجه (درصورت تمایل) را به همراه آب ( تا حدی که روی مواد را بگیرد) به غذا اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا غذا روی حرارت ملایم بپزد و به جوش بیاید.
مرحله 4
در پایان تخممرغها را به غذا اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید تا تخممرغ خودش را بگیرد. بعد نمک غذا را اندازه کرده و اشکنه را به همراه نان سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.بدیهی است که طعم پیشفرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات،ادویهجات یا استفاده از چاشنیهای مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- در برخی مناطق از سیبزمینی و گوجه در این اشکنه استفاده نمیکنند پس بنابر ذائقه خود میتوانید هر دو یا یکی از آنها را از غذا حذف کنید.
- میتوانید تخممرغ را در کاسهای همزده و بعد در اشکنه بریزید.
- در برخی مناطق در این غذا از آرد گندم استفاده می کنند. در این صورت نصف قاشق غذاخوری آرد را در مرحله 2 با شنبلیله و پیاز تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. (این میزان برای 2 نفر است.)
- غلظت اشکنه، به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها