slider image
slider image
کوفته‌ریزه
کوفته‌ریزهکوفته‌ریزه
کوفته ریزه
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
یزد

این دستور را درست کردی؟


کوفته‌ریزه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته‌ریزه

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته ریزه

آرد نخودچی

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

سس

آب (جوش)

3 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

لیمو عُمانی (اَمانی)

2 عدد متوسط

طرز تهیه کوفته‌ریزه

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را خوب بشویید و پوست بگیرید. حالا یکی از پیاز ها را رنده کرده و آب آن را بگیرید و دیگری را نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در کاسه ای گوشت را با آرد نخود، کمی نمک، زردچوبه،  فلفل و پیاز رنده شده خوب ورز دهید و به صورت کوفته قلقلی (دایره های کوچک) در آورید.

مرحله 2

در تابه یا قابلمه پیاز نگینی را تفت دهید، سپس باقیمانده نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. حالا کوفته قلقلی ها را اضافه کرده، کمی آب بریزید و 2 عدد لیمو عمانی در غذا بیندازید و اجازه دهید، غذا به مدت نیم ساعت تا  45 دقیقه روی حرارت بماند تا کوفته ها کاملا بپزند.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. به فرم دلخواه گوشت را شکل دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها