کوفته‌ریزه
کوفته‌ریزه
کوفته‌ریزه
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
یزد

این دستور را درست کردی؟


کوفته‌ریزه

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته‌ریزه

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته ریزه

آرد نخودچی

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

سس

آب (جوش)

3 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

لیمو عُمانی (اَمانی)

2 عدد متوسط

طرز تهیه کوفته‌ریزه

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را خوب بشویید و پوست بگیرید. حالا یکی از پیاز ها را رنده کرده و آب آن را بگیرید و دیگری را نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در کاسه ای گوشت را با آرد نخود، کمی نمک، زردچوبه، فلفل و پیاز رنده شده خوب ورز دهید و به صورت کوفته قلقلی (دایره های کوچک) در آورید.

مرحله 2

در تابه یا قابلمه پیاز نگینی را تفت دهید، سپس باقیمانده نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. حالا کوفته قلقلی ها را اضافه کرده، کمی آب بریزید و 2 عدد لیمو عمانی در غذا بیندازید و اجازه دهید، غذا به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه روی حرارت بماند تا کوفته ها کاملا بپزند. نوش جان!

نکته‌ها

  • میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  • اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  • به فرم دلخواه گوشت را شکل دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها