![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/gheimeh-with-aubergine-and-meatball/gheimeh_with_aubergine_and_meatball_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/gheimeh-with-aubergine-and-meatball/gheimeh_with_aubergine_and_meatball_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه کوفته ریزه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
250 گرم
سس
3 پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را خوب بشویید و پوست بگیرید. حالا یکی از پیاز ها را رنده کرده و آب آن را بگیرید و دیگری را نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در کاسه ای گوشت را با آرد نخود، کمی نمک، زردچوبه، فلفل و پیاز رنده شده خوب ورز دهید و به صورت کوفته قلقلی (دایره های کوچک) در آورید.
مرحله 2
در تابه یا قابلمه پیاز نگینی را تفت دهید، سپس باقیمانده نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. حالا کوفته قلقلی ها را اضافه کرده، کمی آب بریزید و 2 عدد لیمو عمانی در غذا بیندازید و اجازه دهید، غذا به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه روی حرارت بماند تا کوفته ها کاملا بپزند.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟