سالاد تنماهی
معرفی
مواد اولیه سالاد تنماهی
برای 2 نفرمواد اولیه سالاد تن ماهی
1 عدد کوچک
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
به میزان لازم
به میزان لازم
نصف عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد تنماهی
مرحله 1
ابتدا قوطی کنسرو را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید.
مرحله 2
درِ قوطی را باز کرده و روغنش را خالی کنید، بعد ماهی را در یک کاسه بریزید و با چنگال خرد کنید.
مرحله 3
جعفری یا نعنا را ساطوری و پیاز را نگینی خرد کرده، بعد ماهی، پیاز و جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4
کاهو را رشتهای خرد کرده و در کف ظرف سرو پخش کنید. مخلوط ماهی، پیاز و جعفری را روی کاهوها بریزید. در نهایت برای سس سالاد، آبلیمو را با روغن زیتون، فلفل و نمک مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. (میتوانید بهجای ریختن مواد سس روی سالاد، آنها را ترکیب کرده و در یک ظرف جدا، کنار سالاد سرو کنید.)
نوش جان!
نکتهها
توجه داشته باشید که تن ماهی حتما قبل از مصرف باید جوشانده شوند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟