سالاد تن‌ماهی
سالاد تن‌ماهیسالاد تن‌ماهی
سالاد تن ماهی

سالاد تن‌ماهی

5
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن

این دستور را درست کردی؟

سالاد تن‌ماهی

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

نمی‌دونین شام چی بپزین؟ به ترکیب تن ماهی و جعفری و کاهو فکر کردین؟ کم‌نظیره! سالاد تن ماهی، وعدۀ شامی خاطره‌انگیز و خوشگواره. امگا3 توی این سالاد به‌وفور پیدا می‌شه و همین سبب می‌شه قلب آدم بهتر کار کنه، دردهای آرتروز کم‌تر بشن و کودکان و نوجوانان، رشد بهتری داشته باشن. سالادی دریایی بخورین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه سالاد تن ماهی

پیاز

1 عدد کوچک

لیمو ترش

1 عدد متوسط

کنسرو تن ماهی (180 گرمی)

1 عدد متوسط

نمک

به میزان لازم

فلفل سیاه

به میزان لازم

کاهو پیچ (نصف بوته)

نصف عدد متوسط

جعفری (جعفری یا نعنا)

3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا قوطی کنسرو را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید.

مرحله 2

درِ قوطی را باز کرده و روغنش را خالی کنید، بعد ماهی را در یک کاسه بریزید و با چنگال خرد کنید.

مرحله 3

جعفری یا نعنا را ساطوری و پیاز را نگینی خرد کرده، بعد ماهی، پیاز و جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

کاهو را رشته‌ای خرد کرده و در کف ظرف سرو پخش کنید. مخلوط ماهی، پیاز و جعفری را روی کاهوها بریزید. در نهایت برای سس سالاد، آبلیمو را با روغن زیتون، فلفل و نمک مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. (می‌توانید به‌جای ریختن مواد سس روی سالاد، آن‌ها را ترکیب کرده و در یک ظرف جدا، کنار سالاد سرو کنید.)

نوش جان!

نکته‌ها

توجه داشته باشید که تن ماهی حتما قبل از مصرف باید جوشانده شوند.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

محمد محمد

5

lkj

۱۴:۴۲۱۲ اسفند ۱۴۰۲

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها