slider image
slider image
سالاد تن‌ماهی
سالاد تن‌ماهیسالاد تن‌ماهی
سالاد تن ماهی
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن

این دستور را درست کردی؟


سالاد تن‌ماهی

4.5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد تن‌ماهی

برای 2 نفر

مواد اولیه سالاد تن ماهی

پیاز

1 عدد کوچک

لیمو ترش

1 عدد متوسط

کنسرو تن ماهی (180 گرمی)

1 عدد متوسط

نمک

به میزان لازم

فلفل سیاه

به میزان لازم

کاهو پیچ (نصف بوته)

نصف عدد متوسط

جعفری (جعفری یا نعنا)

3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد تن‌ماهی

مرحله 1

ابتدا قوطی کنسرو را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید.

مرحله 2

درِ قوطی را باز کرده و روغنش را خالی کنید، بعد ماهی را در یک کاسه بریزید و با چنگال خرد کنید.

مرحله 3

جعفری یا نعنا را ساطوری و پیاز را نگینی خرد کرده، بعد ماهی، پیاز و جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

کاهو را رشته‌ای خرد کرده و در کف ظرف سرو پخش کنید. مخلوط ماهی، پیاز و جعفری را روی کاهوها بریزید. در نهایت برای سس سالاد، آبلیمو را با روغن زیتون، فلفل و نمک مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. (می‌توانید به‌جای ریختن مواد سس روی سالاد، آن‌ها را ترکیب کرده و در یک ظرف جدا، کنار سالاد سرو کنید.)

نوش جان!

نکته‌ها

توجه داشته باشید که تن ماهی حتما قبل از مصرف باید جوشانده شوند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها