این دستور را درست کردی؟
دلمه برگ مو ترکیه
مواد اولیه دلمه برگ مو ترکیه
برای 2 نفرمواد اولیه دلمه برگ مو ترکیه
یک و نیم قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 عدد بزرگ
به میزان لازم
3 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
یک و نیم قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
3 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دلمه برگ مو ترکیه
مرحله 1
ابتدا برنج و کشمش را جدا بخیسانید و آبکش کنید. پیاز، نعنا، شوید و گوجه فرنگی را خرد کرده و کنار بگذارید. در ماهیتابه روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا بلوری شوند. در ادامه خلال بادام را اضافه کنید و تفت دهید.
حالا برنج را به مواد بیفزایید و پس از کمی تفت خوردن؛ گوجه فرنگی، کشمش، سبزی، ادویهها، شکر، آبلیمو، نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید مواد کمی حرارت ببینند. در آخر کمی آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. فقط دقت کنید که شعله زیر قابلمه کم باشد؛ 5 الی 6 دقیقه که پخت زیر آن را خاموش کنید تا خنک شود. (دقت کنید، آب نداشته باشد.)
مرحله 2
حالا کف قابلمه روغن بریزید و مابقی پیازها را به صورت حلقهای برش دهید و در کف قابلمه بچینید. مواد دلمه را لای برگها بریزید و به صورت بقچهای یا رولی بپیچید؛ سپس آنها را در یک ردیف به صورت منظم کنار هم کف قابلمه روی پیازها بچینید. روی دلمهها کمی فلفل تند، غوره و گوجه خشک بریزید و یک ردیف دیگر بر روی دلمهها بچینید و این کار را انقدر ادامه دهید تا ظرف پر شود.
حالا روی دلمهها آب جوش بریزید و یک بشقاب را روی آنها فشار دهید، همین که آب تا بالای بشقاب آمد کافیست. اول حرارت را زیاد کنید تا آب خوب جوش بیاید و بعد زیر آن را کم کنید؛ حدود یک ساعت و ربع طول میکشد تا دلمهها آماده شوند. ربع ساعت به پایان پخت، روی دلمهها روغن داغ شده بریزید.
نوش جان!
نکتهها
1.حتما باید برگ ها را از قبل داخل آب جوش بگذاریم تا حین پخت باز نشوند و مواد دلمه بیرون نریزد.
2. داخل برگ ها را بیش از حد پر نکنید چون در هنگام پخت غذا حجم پیدا میکند.
3. می توانید کف قابلمه را به جای پیاز حلقه شده، برگ دلمه بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها