زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


سوپ ییلاق

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ ییلاق

برنج (نیم‌دانه)

نصف پیمانه

کره

50 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آب (جوش)

به میزان لازم

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

عصاره گوشت (یا عصاره مرغ )

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک

یک و نیم قاشق غذاخوری

گوشت قلقلی

روغن‌مایع

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت‌ چرخ‌کرده

200 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد نخودچی (آرد سوخاری)

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه سوپ ییلاق

مرحله 1

پیاز را بشویید، پوست بگیرید و ریز رنده کنید. (آب پیاز رنده‌شده را خوب بگیرید؛ برای این کار می‌توانید از یک پارچه تمیز کمک بگیرید.) پیاز را با گوشت مخلوط کرده و به همراه آرد نخودچی یا آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید؛ سپس قلقلی درست کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

حالا برنج را پاک کنید و چند بار بشویید و به همراه آب، عصاره، نمک و فلفل سیاه در یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید بجوشد تا دانه‌های برنج کاملا بپزند و شکفته و نرم شوند. در ادامه آرد را در مقداری آب حل کرده و به همراه ماست به سوپ اضافه کنید و آرام آرام هم‌بزنید (اگر سوپ سفت بود کمی آب جوش اضافه کنید). حالا موقع اضافه‌کردن قلقلی‌ها به سوپ است؛ اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه‌ای هم سوپ با گوشت‌ها بپزد.

مرحله 3

در پایان در یک ماهیتابه کوچک مقدار کمی کره ذوب کنید و نعناع را در آن تفت دهید؛ سپس به سوپ در حال جوش اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر صبر کنید، پس از آن حرارت را خاموش کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها