

زمان آمادهسازی
زمان پخت
زمان انتظار
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
سوپ ییلاق
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه سوپ ییلاق
برنج (نیمدانه)
نصف پیمانه
کره
50 گرم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آب (جوش)
به میزان لازم
آرد سفید
1 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت (یا عصاره مرغ )
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
نعنا خشک
یک و نیم قاشق غذاخوری
گوشت قلقلی
روغنمایع
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده
200 گرم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آرد نخودچی (آرد سوخاری)
1 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه سوپ ییلاق
مرحله 1
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و ریز رنده کنید. (آب پیاز رندهشده را خوب بگیرید؛ برای این کار میتوانید از یک پارچه تمیز کمک بگیرید.) پیاز را با گوشت مخلوط کرده و به همراه آرد نخودچی یا آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید؛ سپس قلقلی درست کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
حالا برنج را پاک کنید و چند بار بشویید و به همراه آب، عصاره، نمک و فلفل سیاه در یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید بجوشد تا دانههای برنج کاملا بپزند و شکفته و نرم شوند. در ادامه آرد را در مقداری آب حل کرده و به همراه ماست به سوپ اضافه کنید و آرام آرام همبزنید (اگر سوپ سفت بود کمی آب جوش اضافه کنید). حالا موقع اضافهکردن قلقلیها به سوپ است؛ اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقهای هم سوپ با گوشتها بپزد.
مرحله 3
در پایان در یک ماهیتابه کوچک مقدار کمی کره ذوب کنید و نعناع را در آن تفت دهید؛ سپس به سوپ در حال جوش اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر صبر کنید، پس از آن حرارت را خاموش کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها