slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول

این دستور را درست کردی؟


چای یوگسلاوی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه چای یوگسلاوی

برای 2 نفر

مواد اولیه چای یوگسلاوی

عسل

2 قاشق مرباخوری

چای سیاه

2 قاشق چای‌خوری

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

آب

2 پیمانه

طرز تهیه چای یوگسلاوی

مرحله 1

در کتری آب بریزید و آن را روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از این که به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

مرحله 1

چای را به همراه آبجوش در قوری بریزید و روی یک کتری درحال جوش بگذارید تا چای دم بکشد.

مرحله 2

در هر فنجان مقداری عسل و آبلیمو بریزید و چای را به آن‌ها اضافه کنید.

نکته‌ها

  1. بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید (در غیر اینصورت برای ریختن نوشیدنی در فنجان یا لیوان آن را از صافی رد کنید.).
  2. می‌توانید میزان عسل را بنابر ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها