حاج خورش
این دستور را درست کردی؟
گوشت و لوبیا
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه گوشت و لوبیا
برای 2 نفرمواد اولیه گوشت و لوبیا
گوشت گوساله (یا گوسفند با استخوان)
300 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
نصف قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق مرباخوری
آب
به میزان لازم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
برنج
1 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
سبزی مخصوص (جعفری،شنبلیله،تره)
130 گرم
سیب زمینی
1 عدد کوچک
لوبیا سفید
نصف پیمانه
طرز تهیه گوشت و لوبیا
آماده سازی
مرحله 1
- سبزی ها را پاک کرده و بشویید، سپس آن ها را درشت خرد کنید.
- پیاز و سیب زمینی را بشویید.
- سیب زمینی را درشت و پیاز را نگینی خرد کنید.
- گوشت را با دقت بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
- لوبیا را پاک کرده و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
گوشت، سبزی، لوبیا و پیاز را با هم بار بگذارید تا در کنار هم به آرامی بپزند.
- البته میتوانید لوبیا را جداگانه بپزید و آبکش کنید؛ بعد آن را به گوشت پخته، سبزی و پیاز اضافه کنید.
مرحله 2
بعد از پخت کامل تمام مواد، برنج را به همراه سیب زمینی، رب گوجه (درصورت تمایل)، نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کرده و اجازه دهید تا بپزند.
- این غذا به عنوان با نان صرف می شود.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن لوبیا به سریعتر پختنش کمک میکند.
- برای چشیدن طعم اصیل این غذا از گوشت با استخوان استفاده کنید؛ اما اگر به آن دسترسی نداشتید، فقط به 150 گرم گوشت خورشتی برای دو نفر نیاز دارید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پختِ این غذا، بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش مییابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها