این دستور را درست کردی؟
هلیم بادمجان
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه هلیم بادمجان
برای 2 نفرگوشت گردن (یا سردست گوسفندی)
300 گرم
لوبیا سفید
یکچهارم پیمانه
زردچوبه
1 قاشق مرباخوری
برنج (خیسخورده)
یکچهارم پیمانه
کشک
3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
عدس
یکچهارم پیمانه
گردو (خردشده)
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
سیر (پوره)
1 قاشق چایخوری
نعناع (داغ)
1 قاشق غذاخوری
زعفران (دودی)
1 قاشق مرباخوری
بادمجان
300 گرم
پیاز
4 عدد متوسط
طرز تهیه هلیم بادمجان
روش پخت
مرحله اول
پیازها را پوست بکنید و بشویید.
گوشت و پیاز و لوبیا سفید را با مقداری آب، روی حرارت بگذارید تا بپزد.
روی گوشت که کف کرد، کف گوشت را بگیرید؛ زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.
مرحله دوم
بادمجانها را پوست بگیرید، بشویید و نمک بزنید؛ آنها را 30 دقیقه کنار بگذارید تا تلخیشان گرفته شود.
پس از این مدت، بادمجانها را بشویید و سپس خشک کنید.
مرحله سوم
حالا بادمجانها را سرخ کنید و کنارشان بگذارید.
مرحله چهارم
3 عدد پیاز را خرد و سرخ کنید.
مرحله پنجم
زردچوبه و پوره سیر را به پیازها اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله ششم
گوشتها که پخت، برنج و عدس را به آب گوشت بیفزایید.
مرحله هفتم
اجازه دهید تا برنج و عدس کاملاً بپزد، برنج شکفته شود و لعاب بدهد.
مرحله هشتم
گوشت را از قابلمه جدا کنید و با گوشتکوب بکوبید تا حالت کششی پیدا کند.
مرحله نهم
گوشت کوبیده را بههمراه بادمجانها به برنج و عدس اضافه کنید.
مرحله دهم
حالا دوباره با گوشتکوب، همه مواد را داخل قابلمه بکوبید تا یکدست شوند.
مرحله یازدهم
بهترتیب کشک، نصفی از پیاز داغها، نعنا داغ، گردو، زعفران دمکرده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
مرحله دوازدهم
در پایان، ترکیب نهایی را در ظرف سرو بریزید و با کشک، نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میتوانید بادمجانها را سرخ نکنید و کبابی کنید.
- عدس و لوبیا را هم میتوان در این دستورپخت، استفاده نکرد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها