زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
دم کردن

این دستور را درست کردی؟


ماش پلو قزوین

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ماش پلو قزوین

برای 2 نفر

مواد اولیه ماش پلو قزوین

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

ماش

یک و نیم پیمانه

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق مرباخوری

برنج

یک و نیم پیمانه

طرز تهیه ماش پلو قزوین

آماده سازی

مرحله 1

 

برنج  و ماش را پاک کنید و بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا ماش را در مقداری آب بپزید.

مرحله 2

پس از آنکه از پخت ماش اطمینان حاصل کردید، برنج را به همراه کمی روغن و نمک به ماش اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.

مرحله 3

در نهایت میتوانید این غذا را در کنار خاگینه سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. بهتر است برنج و ماش را چند ساعتی بخیسانید.
  2. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها