slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
مخلوط کردن
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


بورانی گوجه‌فرنگی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بورانی گوجه‌فرنگی

برای 2 نفر

مواد اولیه بورانی گوجه فرنگی

سیاه دانه

1 قاشق چای‌خوری

ماست (چکیده)

یک و نیم پیمانه

شکر

1 قاشق غذاخوری

فلفل سبز

1 عدد متوسط

گشنیز (تازه و ساطوری)

4 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

طرز تهیه بورانی گوجه‌فرنگی

مرحله 1

ابتدا گوجه فرنگی، فلفل و گشنیز را به صورت ساطوری شده خرد کنید و در ظرفی کنار بگذارید.

مرحله 2

در مرحله بعد شکر، سیاه دانه و نمک را درون ماست بریزید، کمی مخلوط کنید، سپس موادی که در مرحله قبل آماده کرده اید را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سرانجام بورانی را در یخچال بگذارید تا کمی سرد شود.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. بهتر است که گوجه ها سفت باشند.
  2. بهتر است تخم گوجه ها در بیاوردید تا بورانی شما آب نیندازد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها