slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه-ایران

این دستور را درست کردی؟


املت گوجه فرنگی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت گوجه فرنگی

برای 2 نفر

مواد اولیه املت گوجه فرنگی

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

آماده سازی

مرحله 1

گوجه فرنگی را خوب بشویید (در صورت تمایل پوست بگیرید) و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

گوجه‌ را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آبش کشیده شود.

مرحله 2

حالا روغن اضافه کنید تا گوجه‌ها سرخ شوند. بعد رب اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش باز شده و بوی خامی آن گرفته شود. نمک و فلفل زده، هم بزنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را در تابه بشکنید. اول سفیده‌ و بعد زرده‌ها را هم بزنید تا بپزند.

نوش جان!

نکته‌ها

برخی تمایل دارند گوجه را رنده کنند، در اینصورت باید کمی بیشتر منتظر بمانید تا آب گوجه کشیده شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها