این دستور را درست کردی؟
آش دِنورو
مواد اولیه آش دِنورو
برای 2 نفر50 گرم
50 گرم
به میزان لازم
یک و نیم قاشق چایخوری
100 گرم
50 گرم
50 گرم
طرز تهیه آش دِنورو
آماده سازی
مرحله 1
نخود، لوبیا، عدس، باقلا و گندم را پاک کرده و بشویید.
روش پخت اول
مرحله 1
ابتدا گندم، عدس، لوبیا و نخود را به همراه آب در ظروفی جداگانه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزند.
مرحله 2
وقتی گندم پخت و لعاب داد باقلا را به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا باقلا هم بپزد.
مرحله 3
در آخر حبوبات پخته، نمک و در صورت نیاز کمی آب به گندم و باقلای پخته اضافه کرده و اجازه دهید آش جا بیافتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
ابتدا لوبیا و نخود را به همراه آب در ظروفی جداگانه ریخته و روی حرارت بگذارید تا نیم پز شوند، سپس آبکش کنید.
مرحله 2
قابلمه دیگری را پر از آب نموده و همراه با نخود و لوبیای نیم پز شده روی اجاق بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوب پخته شوند.
مرحله 3
پس از آن که لعاب روی مواد را گرفت و کمی از آب آن ها تبخیر شد، گندم ، عدس و باقلا را نیز به مواد داخل قابلمه خود اضافه کرده و روی حرارت کم میگذاریم تا به همراه دیگر مواد پخته شوند.
مرحله 4
اواسط پخت گندم، مقدار کمی نمک به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید همه مواد به آرامی بپزند و آش جا بیفتد.
نکتهها
لوبیا، نخود و گندم را در ظروفی جداگانه ریخته تا سطح روی آن آب بریزید و از 24ساعت قبل از پخت اجازه دهید خوب خیس بخورد و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. این کار به زودتر پخته شدن آن ها هم کمک میکند.
به صورت سلیقه ای میتوانید از انواع لوبیا در این آش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها