آش بلغور کرمان
این دستور را درست کردی؟
آش دُنگو
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش دُنگو
برای 2 نفرمواد اولیه آش دُنگو
لوبیا سفید
نصف پیمانه
آب قلم
به میزان لازم
عدس
نصف پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
گندم (گندم پوست کنده)
نصف پیمانه
نخود
نصف پیمانه
آب
به میزان لازم
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه آش دُنگو
آماده سازی
مرحله 1
ابتدا، نخود، لوبیا و عدس را پاک کنید وبشویید.
قلم گوساله و دنده را بشویید تا مو و خرده استخوانی به آنها نماند.
روش پخت اول
مرحله 1
گندم و حبوبات را در ظروفی جداگانه بپزید.
مرحله 2
وقتی گندم لعاب داد، حبوبات پخته و آب قلم را اضافه کنید.
مرحله 3
حالا نمک و زردچوبه بزنید و اجازه دهید آش کمی بجوشد و جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
در یک قابلمه آب ریخته تا بجوشد، سپس گندم، حبوبات و قلم را در آن بریزید.
مرحله 2
پس از پخت قلم و حبوبات، استخوان قلم و دنده را در بیاورید.
مرحله 3
در آخر نمک و زردچوبه را داخل آش بریزید تا چند دقیقه جوشیده و جا بیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها