آش دُنگو
آش دُنگو
آش دُنگو
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
چهار محال و بختیاری

این دستور را درست کردی؟


آش دُنگو

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه آش دُنگو

برای 2 نفر

مواد اولیه آش دُنگو

لوبیا سفید

نصف پیمانه

آب قلم

به میزان لازم

عدس

نصف پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گندم (گندم پوست کنده)

نصف پیمانه

نخود

نصف پیمانه

آب

به میزان لازم

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آش دُنگو

آماده سازی

مرحله 1

ابتدا، نخود، لوبیا و عدس را پاک کنید وبشویید. قلم گوساله و دنده را بشویید تا مو و خرده استخوانی به آنها نماند.

روش پخت اول

مرحله 1

گندم و حبوبات را در ظروفی جداگانه بپزید.

مرحله 2

وقتی گندم لعاب داد، حبوبات پخته و آب قلم را اضافه کنید.

مرحله 3

حالا نمک و زردچوبه بزنید و اجازه دهید آش کمی بجوشد و جا بیفتد.

روش پخت دوم

مرحله 1

در یک قابلمه آب ریخته تا بجوشد، سپس گندم، حبوبات و قلم را در آن بریزید.

مرحله 2

پس از پخت قلم و حبوبات، استخوان قلم و دنده را در بیاورید.

مرحله 3

در آخر نمک و زردچوبه را داخل آش بریزید تا چند دقیقه جوشیده و جا بیفتد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها