این دستور را درست کردی؟
آش دندان کَشِه
مواد اولیه آش دندان کَشِه
برای 2 نفرمواد اولیه آش دندان کَشَه
1 عدد متوسط
به میزان لازم
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
یکسوم پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
یکسوم پیمانه
طرز تهیه آش دندان کَشِه
آماده سازی
مرحله 1
- لوبیا، ماش، عدس و نخود را جداگانه پاک کنید و بشویید.
- پیازها را پوست گرفته 1عدد را برای پخت با گوشت نگه دارید دیگری را بصورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
روش پخت اول
مرحله 1
حبوبات و گندم را جداگانه در مقداری آب بپزید. گوشت را با مقداری آب و 1 عدد پیاز بار بگذارید تا بپزد، سپس آن را خوب بکوبید و کنار بگذارید. (آبِ گوشت را دور نریزید.)
- بهتر است پس از پخت گوشت، پیاز را هم با آن بکوبید.
مرحله 2
در یک تابه روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 3
وقتی بلغور لعاب داد، حبوباتِ پخته، آبِ گوشت، گوشتِ کوبیده، پیاز داغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید آش با حرارت ملایم، جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
گوشت را با مقداری آب و 1 عدد پیاز بار بگذارید تا بپزد، سپس آن را خوب بکوبید و کنار بگذارید. (آبِ گوشت را دور نریزید.)
- بهتر است پس از پختِ گوشت، پیاز را هم با آن بکوبید.
مرحله 2
حبوبات و گندم را جداگانه در مقداری آب بپزید.
مرحله 3
پس از نیمپز شدن حبوبات و گندم، آب گوشت را به آن اضافه کرده تا حبوبات با حرارت ملایم و در زمان طولانی پخته شده و لعاب بیندازد.
مرحله 4
پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید و زردچوبه بزنید.
مرحله 5
پس از پخت حبوبات، گوشت کوبیده، پیازداغ، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید تا آش مزهدار شود و جا بیفتد.
نکتهها
- بهتر است نخود و انواع لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت، در کاسه پر از آب (تا سطح روی حبوبات) بخیسانید. در این مدت چندبار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. این کار به زودتر پختن حبوبات کمک میکند.
- ترجیحاً از گوشت سردست استفاده شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها