

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
سالاد لوبیا سفید آلمان
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرپودر خردل
1 قاشق چایخوری
آبلیمو
1 قاشق غذاخوری
جعفری (خردشده)
4 قاشق غذاخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه
2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه (یا قرمز)
نصف قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد کوچک
شکر
1 قاشق مرباخوری
لوبیا سفید
سهچهارم پیمانه
طرز تهیه سالاد لوبیا سفید آلمان
مرحله 1
لوبیا سفید را پاک کنید و خوب بشویید (بهتر است لوبیا را از سب قبل بخیسانید)، بعد با مقداری آب در قابلمه یا زودپز بپزید. وقتی لوبیا نرم شد، آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
پیاز را ریز خرد کرده، جعفری را هم ساطوری کنید، بعد لوبیا، پیاز و جعفری را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید.
مرحله 3
برای تهیه سس، ماست، خامه، خردل، آبلیمو، نمک، فلفل و شکر را مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله 4
در نهایت سس را روی بقیه مواد ریخته، مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شوند، بعد در ظرف مناسب سرو کنید. (میتوانید بهجای ترکیب کردن سس با سالاد، آن را در یک ظرف بریزید و در کنارش سرو کنید.)
نکتهها
- بهتر است لوبیاها را از شب قبل یا حداقل هشت ساعت پیش از پخت بخیسانید. برای این کار لوبیا را در یک کاسه ریخته و آنقدر آب بریزید تا سطح رویش را بپوشاند. بهتر است در این مدت چند بار آب لوبیاها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها