![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/german-white-bean-salad/german_white_bean_salad_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/german-white-bean-salad/german_white_bean_salad_t_hese_tazegi.jpg)
شیرین
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
1 قاشق مرباخوری
سهچهارم پیمانه
مرحله 1
لوبیا سفید را پاک کنید و خوب بشویید (بهتر است لوبیا را از سب قبل بخیسانید)، بعد با مقداری آب در قابلمه یا زودپز بپزید. وقتی لوبیا نرم شد، آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
پیاز را ریز خرد کرده، جعفری را هم ساطوری کنید، بعد لوبیا، پیاز و جعفری را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید.
مرحله 3
برای تهیه سس، ماست، خامه، خردل، آبلیمو، نمک، فلفل و شکر را مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله 4
در نهایت سس را روی بقیه مواد ریخته، مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شوند، بعد در ظرف مناسب سرو کنید. (میتوانید بهجای ترکیب کردن سس با سالاد، آن را در یک ظرف بریزید و در کنارش سرو کنید.)
بهتر است لوبیاها را از شب قبل یا حداقل هشت ساعت پیش از پخت بخیسانید. برای این کار لوبیا را در یک کاسه ریخته و آنقدر آب بریزید تا سطح رویش را بپوشاند. بهتر است در این مدت چند بار آب لوبیاها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟