سالاد لوبیا سفید آلمان
سالاد لوبیا سفید آلمانسالاد لوبیا سفید آلمان
سالاد لوبیا سفید آلمان

سالاد لوبیا سفید آلمان

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آلمان

این دستور را درست کردی؟

سالاد لوبیا سفید آلمان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

به دندان‌ها و استخوان‌هاتون توجه کنین! لوبیا سفید باعث می‌شه جذب کلسیم راحت‌تر صورت بگیره. مادرانِ آلمان با روشی، سالاد لوبیا سفید رو خلق کردن تا هم سالادی خوشمزه نصیبتون بشه، هم دندان‌ها و استخوان‌ها تقویت بشن. لوبیا سفید آلمان، سالادی همراه با لبنیاته و علاقه‌مندانِ پُرتعدادی در سراسر دنیا داره.

مواد اولیه

برای 2 نفر

ماست

2 قاشق غذاخوری

پودر خردل

1 قاشق چای‌خوری

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

جعفری (خردشده)

4 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (یا قرمز)

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد کوچک

شکر

1 قاشق مرباخوری

لوبیا سفید

سه‌چهارم پیمانه

طرز تهیه

مرحله 1

لوبیا سفید را پاک کنید و خوب بشویید (بهتر است لوبیا را از سب قبل بخیسانید)، بعد با مقداری آب در قابلمه یا زودپز بپزید. وقتی لوبیا نرم شد، آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

پیاز را ریز خرد کرده، جعفری را هم ساطوری کنید، بعد لوبیا، پیاز و جعفری را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید.

مرحله 3

برای تهیه سس، ماست، خامه، خردل، آبلیمو، نمک، فلفل و شکر را مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله 4

در نهایت سس را روی بقیه مواد ریخته، مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شوند، بعد در ظرف مناسب سرو کنید. (می‌توانید به‌جای ترکیب کردن سس با سالاد، آن را در یک ظرف بریزید و در کنارش سرو کنید.)

نکته‌ها

بهتر است لوبیاها را از شب قبل یا حداقل هشت ساعت پیش از پخت بخیسانید. برای این کار لوبیا را در یک کاسه ریخته و آنقدر آب بریزید تا سطح رویش را بپوشاند. بهتر است در این مدت چند بار آب لوبیاها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها