slider image
slider image
آش دوکله‌ای
آش دوکله‌ایآش دوکله‌ای
آش دوکله‌ای
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
کهگیلویه و بویر احمد

این دستور را درست کردی؟


آش دوکله‌ای

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش دوکله‌ای

برای 2 نفر

مواد اولیه آش دوکله‌ای

آب

به میزان لازم

نمک

به میزان لازم

کله پاچه (پخته شده)

به میزان لازم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

نخود (در صورت تمایل)

نصف پیمانه

برنج (نیم‌دانه )

نصف پیمانه

دوغ

1 پیمانه

سبزی مخصوص (نعنا خشک، پونه خشک، تره کوهی خشک)

به میزان لازم

طرز تهیه آش دوکله‌ای

آماده سازی

مرحله 1

  1. برنج و نخود را پاک کنید و بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

دوغ را به‌همراه برنج روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا دوغ نبرد و سر نرود.

  • البته می‌توانید برنج را جداگانه در آب بپزید، بعد دوغ را روی آن بریزید و هم بزنید تا به غلظت برسد و نبرد.

مرحله 2

وقتی برنج نیم‌پز شد، آب کله‌پاچه و گوشت‌های آن را به دوغ و برنج اضافه کنید.

  • اگر در پخت کله‌پاچه از نخود استفاده نکردید، آن را جداگانه بپزید و به آش اضافه کنید.

مرحله 3

در صورت تمایل نعناخشک را در کمی روغن تفت دهید و داخل آش بریزید. در پایان نمک غذا را اندازه کرده و سرو کنید.

  • می‌توانید بنا به سلیقه خود، در کنار نعناخشک، پونه و تره کوهی را هم در روغن تفت دهید و داخل آش بریزید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. کله‌پاچه پخته‌شده را از صافی رد کنید تا خیلی آبکی نباشد؛ ضمنا فقط از گوشت آن استفاده کرده و سعی کنید از پاچه کمتر استفاده شود.
    • در صورت تمایل به طرز تهیه کله‌پاچه مراجعه کنید.
  2. اگر برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، می‌توانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها