![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aash-ghaliyeh-north-khorasan/aash_ghaliyeh_north_khorasan_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aash-ghaliyeh-north-khorasan/aash_ghaliyeh_north_khorasan_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه آش قلیه خراسان شمالی
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
7 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
نصف پیمانه
200 گرم
100 گرم
1 عدد متوسط
آماده سازی
مرحله 1
روش اول پخت
مرحله 1
لوبیا قرمز و عدس را جداگانه بپزید.
مرحله 2
در یک تابه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید؛ سپس به آن زردچوبه بزنید و بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 3
کمی که گوشت تفت خورد و رنگش برگشت، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
مرحله 4
حالا لوبیا و عدس را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید؛ سپس کمی آب بریزید و اجازه دهید، بجوشند تا آبشان کشیده شود.
مرحله 5
در یک قابلمه مقداری آب بجوشانید و رشتهها را در آن بریزید و بعد از 5 تا 6 دقیقه آبکش کنید.
اگر رشتهها خیلی نرم شدند، آنها را با آب سرد آبکش کنید تا مجدد سفت شوند.
مرحله 6
ماست و کشک را با هم مخلوط کرده و کمی آب هم اضافه کنید تا رقیق شود، بعد آنها را با رشته مخلوط کرده و سرو کنید؛ سپس محتویات داخل ماهیتابه را هم روی غذا بریزید.
روش دوم پخت
مرحله 1
لوبیا قرمز را نیمپز کنید.
مرحله 2
حالا عدس را به آن اضافه کنید تا با هم بپزند.
مرحله 3
پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید و بعد گوشت را اضافه کنید تا تفت بخورند.
مرحله 4
لوبیا و عدس را بههمراه نمک، فلفل و رب به آن اضافه کنید.
مرحله 5
در ظرفی دیگر مقداری آب بجوشانید و رشتهها را در آن بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید.
مرحله 6
حالا مواد را لابهلای رشته بریزید و سرو کنید.
برخی تمایل دارند بعد از اینکه مواد را لابهلای رشته ریختند آن را دم کنند.
مرحله 7
ماست و کشک را با هم مخلوط کنید و کمی آب هم اضافه کنید تا رقیق شود و بعد با غذا سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟