slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
کردستان

این دستور را درست کردی؟


آش پِرپوله

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش پِرپوله

برای 2 نفر

مواد اولیه آش پرپوله

کشک (کشک مایع برای تزیین)

2 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

مرزه خشک

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع

نصف پیمانه

زعفران (در صورت تمایل و بصورت دم‌کرده)

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه‌ای برای سیرداغ در صورت تمایل)

4 عدد متوسط

رشته آش

70 گرم

عدس

نصف پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آش پِرپوله

مرحله 1

عدس را با مقداری آب (به‌اندازه‌ای که روی عدس را بگیرد) در قابلمه بریزید، کمی نمک هم اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.

مرحله 2

به انتهای پخت عدس که نزدیک شدید، پیاز را ریز خرد کنید و در ماهیتابه با مقدار مناسبی روغن تفت دهید تا بلوری شود. در ادامه به پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و کمی دیگر تفت دهید. (می‌توانید مرزه را هم به‌همراه فلفل و زردچوبه داخل پیاز داغ بریزید و کمی تفت دهید.)

مرحله 3

در 15 دقیقه آخر زمان پخت عدس، پیاز داغ را به همراه مرزه خشک و رشته‌ها به آن اضافه کنید و هم بزنید، بعد اجازه دهید آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

  • اگر آش کم آب بود مقداری آب‌جوش اضافه کنید تا رشته‌ها خوب نرم شود.
  • درصورت تمایل به استفاده از زعفران، آن را در همین مرحله به آش اضافه کنید.

مرحله 4

در آخر آش را با نعناداغ، سیرداغ و کشک تزیین کنید.

نکته‌ها


سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها