

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
آش پِرپوله
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه آش پرپوله
کشک (کشک مایع برای تزیین)
2 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
مرزه خشک
1 قاشق مرباخوری
روغنمایع
نصف پیمانه
زعفران (در صورت تمایل و بصورت دمکرده)
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
سیر (حبهای برای سیرداغ در صورت تمایل)
4 عدد متوسط
رشتهآش
70 گرم
عدس
نصف پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش پِرپوله
مرحله 1
عدس را با مقداری آب (بهاندازهای که روی عدس را بگیرد) در قابلمه بریزید، کمی نمک هم اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 2
به انتهای پخت عدس که نزدیک شدید، پیاز را ریز خرد کنید و در ماهیتابه با مقدار مناسبی روغن تفت دهید تا بلوری شود. در ادامه به پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و کمی دیگر تفت دهید. (میتوانید مرزه را هم بههمراه فلفل و زردچوبه داخل پیاز داغ بریزید و کمی تفت دهید.)
مرحله 3
در 15 دقیقه آخر زمان پخت عدس، پیاز داغ را به همراه مرزه خشک و رشتهها به آن اضافه کنید و هم بزنید، بعد اجازه دهید آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
اگر آش کم آب بود مقداری آبجوش اضافه کنید تا رشتهها خوب نرم شود.درصورت تمایل به استفاده از زعفران، آن را در همین مرحله به آش اضافه کنید.
مرحله 4
در آخر آش را با نعناداغ، سیرداغ و کشک تزیین کنید.
نکتهها
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها