این دستور را درست کردی؟
آش جوشواره خراسان رضوی
مواد اولیه آش جوشواره خراسان رضوی
برای 2 نفرمواد اولیه آش جوشواره خراسان رضوی
5 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
25 گرم
2 عدد متوسط
به میزان لازم
نصف پیمانه
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
نصف پیمانه
2 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
طرز تهیه آش جوشواره خراسان رضوی
آماده سازی
مرحله 1
- نخود و لوبیا را پاک کنید و بشویید.
- شاهدانه را تفت دهید و آسیاب کنید.
- سیر و پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس هر دو را رنده کنید.
- گردو را آسیاب یا رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا آرد و نمک را مخلوط کرده و آب را کمکم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری تهیه شود که به دست نچسبد؛ سپس خمیر را 1 ساعت استراحت دهید.
مرحله 2
در این فاصله نخود و لوبیا را بپزید؛ سپس آنها چرخ کرده یا با گوشکوب، له کنید.
مرحله 3
نخود و لوبیا لهشده، شاهدانه، سیر، پیاز و گردو را به همراه نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
مرحله 4
پس از اینکه 1 ساعت از استراحت خمیر گذشت، آن را با وردنه باز کرده، صاف کنید و به صورت مربع هایی به ابعاد 3 تا 5 سانتی متر برش دهید.
مرحله 5
مواد را میان مربعهای خمیری بریزید و خمیر را مثلثی ببندید؛ سپس خمیرها را در آبجوش بریزید و بگذارید تا کمکم بپزند.
مرحله 6
در این فاصله برای تهیه سس غذا، در یک تابه یا قابلمه پیاز را سرخ کنید، سپس زردچوبه و نعناخشک اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب و کشک داخل پیاز بریزید و منتظر بمانید تا سس خوراکتان آماده شود.
مرحله 7
وقتی گوشوارهها پختند و سس به غلظت مناسب رسید. گوشوارهها را از آب خارج کرده و در ظرف سرو بگذارید و رویشان سس بریزید.
نوش جان!
نکتهها
بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت جداگانه در کاسههای پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن لوبیا به سریعتر پختنش کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها