این دستور را درست کردی؟
آش لعابی
مواد اولیه آش لعابی
برای 2 نفرمواد اولیه آش لعابی
نصف قاشق چایخوری
2 عدد کوچک
نصف پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
100 گرم
1 قاشق مرباخوری
3 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
طرز تهیه آش لعابی
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
- لوبیا را پاک کنید و بشویید.
- پیازها را بشویید و پوست بگیرید، سپس نصفشان را کامل نگه دارید و نصف دیگر را خلالی یا نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
گوشت، لوبیا سفید و پیاز درسته را با مقداری آب بار بگذارید.
- میتوانید به روش پخت گوشت مراجعه کنید تا گوشت و آبِ گوشت خوش طعمتری داشته باشید. در این صورت باید لوبیا سفید را در ظرف دیگری بپزید.
مرحله 2
در این فاصله که گوشت و لوبیا در حال پخت هستند، در ظرفی جداگانه، بلغور را بپزید.
مرحله 3
پس از پختِ گوشت، در صورت وجود استخوان آن را جدا کنید و گوشت را خوب بکوبید تا حالت ریشریش پیدا کند. بهتر است پیاز را هم همراه گوشت بکوبید.
مرحله 4
بعد از اینکه بلغور پخت و لعاب داد، گوشت و پیاز کوبیده، لوبیای پخته و آبِ گوشت از صافی گذشته را به بلغور اضافه کنید.
مرحله 5
پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد زردچوبه بزنید و داخل آش بریزید. در نهایت نمک و فلفل را به آش اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.
- از آن جا که این آش زرد رنگ است، زردچوبه مورد استفاده میتوانید کمی بیشتر باشد.
نوش جان!
نکتهها
بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه آب (تا سطح روی لوبیا) بخیسانید. در این مدت چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. این کار به زودتر پختنِ حبوبات کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها