شامی گیلانی
این دستور را درست کردی؟
آبگوشت یزدی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آبگوشت یزدی
برای 2 نفرمواد اولیه آبگوشت یزدی
نمک
1 قاشق چایخوری
سیب زمینی
1 عدد متوسط
پیاز
2 عدد متوسط
دارچین
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نخود
نصف پیمانه
گوشت گوسفند (با استخوان و چربی)
300 گرم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آبگوشت یزدی
آمادهسازی
مرحله1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو یا خرده استخوانی به آن نماند.
- پیازها و سیبزمینی را خوب بشویید. پیازها و سیبزمینی را پوست بگیرید.
روش اول
مرحله1
گوشت را با پیاز درسته، سیبزمینی درسته و پوست گرفته، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، نخود و آب (به اندازهای که سطح روی گوشت را بگیرد) داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید همگی با حرارت ملایم بپزند. بعد از پختِ گوشت نمک اضافه کنید.
- در صورتی که گوشت مصرفی دارای استخوان است، بعد از پخت جدایش کنید.
مرحله2
وقتی آبگوشت پخت، آبِ آن را جدا کنید و در کاسهای بریزید، بعد به بقیه مواد، پیاز رندهشده را اضافه کنید و همه را بکوبید.
- گوشت کوبیده را در کنار آبِ گوشت سرو کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها