شله مشهدی
این دستور را درست کردی؟
آبگوشت زابلی
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آبگوشت زابلی
برای 2 نفرمواد اولیه آبگوشت زابلی
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد کوچک
روغن مایع
3 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
گوشت گوسفند (با استخوان و چربی)
300 گرم
نخود
نصف پیمانه
ادویه آچار
1 قاشق مرباخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه آبگوشت زابلی
آماده سازی
مرحله1
- گوشت و پیاز را خوب بشویید؛ دقت کنید که مو یا خرده استخوانی روی گوشت نماند. پیاز را پوست بگیرید و بعد گوشت و پیاز را خرد کنید.
- در صورت استفاده از گوجه تازه، آن را بشویید و پوست بگیرید، بعد گوجه را خرد کرده یا کامل نگهدارید.
- بهتر است نخود را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت بخیسانید. برای این کار نخود را با مقدار کافی آب (به اندازه ای که آب حبوبات را کامل بپوشاند) در کاسه بریزید و اجازه دهید خوب خیس بخورد و چند بار در این مدت آبش را عوض کنید تا نفخ نخود گرفته شود. این کار به کمتر شدن زمان پخت حبوبات هم کمک می کند.
مراحل پخت
مرحله1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید، سپس گوشت را به همراه زردچوبه و ادویه آچار به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. حالا رب گوجه یا گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
مرحله2
در این مرحله نخود را به همراه کمی آب (روی سطح گوشت را بگیرد) به غذا اضافه کنید و بگذارید نخود و گوشت با حرارت ملایم بپزند. بعد از پخت گوشت، به غذا نمک بزنید.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میتوانید از گوشت دارای استخوان یا گوشت بدون استخوان استفاده کنید. میزان گوشت دارای استخوان300 گرم و گوشت بدون استخوان 150 گرم باشد.
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوساله) ممکن است کمتر یا بیشتر شود.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید به جای رب گوجه از یک یا دو عدد گوجه پوره شده استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها