آش برنج همدان
این دستور را درست کردی؟
ساج ایچی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ساج ایچی
برای 2 نفرمواد اولیه ساج ایچی
کره
50 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
گوشت گوسفند (با استخوان و چربی)
300 گرم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
ماست
1 پیمانه
طرز تهیه ساج ایچی
آمادهسازی
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
گوشت را خوب بشویید تا مو یا خرده استخوانی روی آن نماند.
ماست را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مراحل پخت
مرحله1
ابتدا پیاز را در کره یا روغن تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
مرحله2
فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. بعد از کمی تفتدادن، آب بریزید (تا جایی که روی گوشت را بگیرد) و بگذارید گوشت بپزد.
مرحله3
پس از پختِ گوشت، نمک و ماست را اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد و غلیظ شود.بهتر است بعد از اضافهکردنِ ماست، غذا را مدام هم بزنید تا به جوش بیاید؛ بعد دیگر غذا را هم نزنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم، ماست سفت شود و غلظت غذا به حد ایدهآل برسد.
نوش جان!
نکتهها
- برای چشیدن طعم اصیل این غذا میتوانید از گوشت راسته استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) ممکن است کماتر یا بیشتر شود.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتماً از آبجوش استفاده کنید.
با برنج باید خورد یا با نان؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها