slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
25 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
گریل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران-لبنان-کشورهای عربی

این دستور را درست کردی؟


جوجه کباب ترش عربی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه جوجه کباب ترش عربی

برای 2 نفر

مواد اولیه جوجه کباب ترش عربی

ماست

2 قاشق غذاخوری

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

زنجبیل تازه

1 قاشق مرباخوری

سیر (حبه)

2 عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

پوست لیمو

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

لیمو ترش

1 عدد بزرگ

نعناخشک

1 قاشق غذاخوری

گوشت سینه مرغ

400 گرم

سرکه

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه جوجه کباب ترش عربی

مرحله1

ابتدا سینه مرغ را به تکه های نسبتا ضخیم و درشت تقسیم کنید؛ اگر به تکه های کوچک و نازک خرد شود سبب خشک شدن آن بعد از پخت می‌شود.سپس سیر را به صورت ریز رنده کنید و لیمو تازه را به صورت اسلایس های باریک(ورقه های باریک)برش دهید.در مرحله بعد آب لیمو، زنجبیل تازه، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک، لیمو ورقه ای، سرکه، روغن مایع، رب گوجه فرنگی، سیر، ماست چکیده، آویشن و پوست لیمو را خوب باهم مخلوط کنید تا یک دست شوند؛ لازم به ذکر است که زنجبیل را باید به صورتدرشترنده کنید.

مرحله2

تکه های مرغ را به مخلوط اضافه کنید سپس خوب هم بزنید و چند دقیقه تکه های مرغ را با مواد ورز دهید و پس از آن مواد مرغ را در یک ظرف در بسته بریزید و برای6 الی 12 ساعت در یخچال نگه دارید تا طعم بگیرد و بیات شود.

 سپس جوجه ها را از داخل مواد خارج کنید و به سیخ بکشید و مقداری نعنا خشک آسیاب شده، بر رو و پشت جوجه های سیخ شده بریزید و به یکی از سه روش زیر بپزید.


منقل:از قبل منقل را روشن و آماده کنید و هر طرف جوجه ها را حدودا به مدت6 الی 8 دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا کاملا مغز پخت شود؛  دقت کنید این زمان تقریبی است و بستگی به میزان حرارت منقل دارد.

 

فر برقی:در صورتی که بخواهید از فر برقی استفاده کنید در ابتدا فر را روی برنامه گرمای پایین و بالا، گریل و فن با دمای210 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا فر آماده شود؛ سپس در سینی فر مقداری آب بریزید و روی آن توری بگذارید. زمان فر را روی25 دقیقه تنظیم کنید و زمانی که نصف زمان پخت گذشت (تایمر فر به 12 دقیقه برسد) جوجه ها را برگردانید تا سمت دیگر آن بپزد. در صورتی که آب در سینی فر نباشد جوجه ها خشک می‌شوند؛ پس علت ریختن آب در سینی، ایجاد رطوبت و آبدار ماندن جوجه هاست .

 

ماهیتابه چدنی: ماهیتابه را روی شعله بگذارید و زمانی که ماهیتابه داغ شد، هر طرف جوجه ها را به مدت8 الی 10 دقیقه در ماهیتابه با حرارت ملایم قرار دهید تا مغز پخت شود.

نکته‌ها

نکات

1.اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، بهتر است آن را به مدت ده دقیقه در آب بخیسانید تا در هنگام پخت نسوزد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها