این دستور را درست کردی؟
جوجه کباب ترش عربی
مواد اولیه جوجه کباب ترش عربی
برای 2 نفرمواد اولیه جوجه کباب ترش عربی
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
2 عدد بزرگ
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
1 عدد بزرگ
1 قاشق غذاخوری
400 گرم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه جوجه کباب ترش عربی
مرحله1
ابتدا سینه مرغ را به تکه های نسبتا ضخیم و درشت تقسیم کنید؛ اگر به تکه های کوچک و نازک خرد شود سبب خشک شدن آن بعد از پخت میشود.سپس سیر را به صورت ریز رنده کنید و لیمو تازه را به صورت اسلایس های باریک(ورقه های باریک)برش دهید.در مرحله بعد آب لیمو، زنجبیل تازه، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک، لیمو ورقه ای، سرکه، روغن مایع، رب گوجه فرنگی، سیر، ماست چکیده، آویشن و پوست لیمو را خوب باهم مخلوط کنید تا یک دست شوند؛ لازم به ذکر است که زنجبیل را باید به صورتدرشترنده کنید.
مرحله2
تکه های مرغ را به مخلوط اضافه کنید سپس خوب هم بزنید و چند دقیقه تکه های مرغ را با مواد ورز دهید و پس از آن مواد مرغ را در یک ظرف در بسته بریزید و برای6 الی 12 ساعت در یخچال نگه دارید تا طعم بگیرد و بیات شود.
سپس جوجه ها را از داخل مواد خارج کنید و به سیخ بکشید و مقداری نعنا خشک آسیاب شده، بر رو و پشت جوجه های سیخ شده بریزید و به یکی از سه روش زیر بپزید.
منقل:از قبل منقل را روشن و آماده کنید و هر طرف جوجه ها را حدودا به مدت6 الی 8 دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا کاملا مغز پخت شود؛ دقت کنید این زمان تقریبی است و بستگی به میزان حرارت منقل دارد.
فر برقی:در صورتی که بخواهید از فر برقی استفاده کنید در ابتدا فر را روی برنامه گرمای پایین و بالا، گریل و فن با دمای210 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا فر آماده شود؛ سپس در سینی فر مقداری آب بریزید و روی آن توری بگذارید. زمان فر را روی25 دقیقه تنظیم کنید و زمانی که نصف زمان پخت گذشت (تایمر فر به 12 دقیقه برسد) جوجه ها را برگردانید تا سمت دیگر آن بپزد. در صورتی که آب در سینی فر نباشد جوجه ها خشک میشوند؛ پس علت ریختن آب در سینی، ایجاد رطوبت و آبدار ماندن جوجه هاست .
ماهیتابه چدنی: ماهیتابه را روی شعله بگذارید و زمانی که ماهیتابه داغ شد، هر طرف جوجه ها را به مدت8 الی 10 دقیقه در ماهیتابه با حرارت ملایم قرار دهید تا مغز پخت شود.
نکتهها
1.اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، بهتر است آن را به مدت ده دقیقه در آب بخیسانید تا در هنگام پخت نسوزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها