

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
مرغ در سس پیاز و سرکه
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه مرغ در سس پیاز و سرکه
برگ بو
3 عدد متوسط
آب (جوش)
نصف پیمانه
شکر
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری
کره
50 گرم
پیاز
1 عدد بزرگ
سرکه انگور
نصف پیمانه
گوشت سینهمرغ (یا ران مرغ بدون استخوان)
500 گرم
طرز تهیه مرغ در سس پیاز و سرکه
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را بشوید، پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.گوشت مرغ را هم بشویید به صورت نواری برش بزنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس مرغ را در آن تفت دهید تا جایی که رنگ مرغ تغییر کند؛ پس از آن مرغهای سرخ شده را از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2
در همان ماهیتابه اگر نیاز بود کمی روغن یا کره بریزید و پیازها را تفت دهید تا بلوری شوند؛ سپس شکر اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شکر، آب شود.
مرحله 3
حالا مرغ را در پیاز بریزید، نمک، فلفل و برگ بو اضافه کنید و کمی هم بزنید. در ادامه سرکه انگور و آب را در مرغ بریزید، درب ظرف را بگذارید و اجازه مرغ با حرارت ملایم بپزد و سس غلیظ شود. برای سرو میتوانید مرغ را در ظرف بکشید و سس را در یک ظرف دیگر بریزید و کنارش بگذارید.نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها