این دستور را درست کردی؟
گراتن شاورما
مواد اولیه گراتن شاورما
برای 2 نفرمواد اولیه گراتن شاورما
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
300 گرم
1 پیمانه
1 قاشق چایخوری
200 گرم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه گراتن شاورما
مرحله1
سینه مرغ خردشده را با روغن زیتون، سرکه، نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن، تخم گشنیز، زیره، پودر سیر و زنجبیل خوب مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. پس از پایان این مدت زمان، مرغ را از یخچال بیرون آورید، در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید روی حرارت متوسط با آب خودش کاملا بپزد.
مرحله2
سیبزمینیها را پوست بگیرید و ورقهای برش بزنید و بشویید. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس سیبزمینیها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله3
کف ظرف نسوز را چرب کنید و سیبزمینیها را بچینید؛ سپس مرغهای پخته را بریزید. مقداری فلفل دلمهای هم نگینی خرد کرده و روی مرغ بریزید.
مرحله4
حالا خامه و پنیر را مخلوط کنید و روی باقی مواد بریزید و در نهایت پنیر پیتزا را هم روی آنها بپاشید.
مرحله5
ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه قرار دهید. حدود15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود. مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.
نکتهها
- اگر فر در دسترس ندارید، میتوانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده میکنید، بهتر است دمکنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
- میزان روغن، نمک، پنیر و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها