زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
پخت در فر
سطح مهارت
حرفه‌ای
فصل
تمامی فصول
زادگاه
لبنان

این دستور را درست کردی؟


گراتن شاورما

5

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه گراتن شاورما

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

روغن‌زیتون (یا روغن مایع)

4 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

گوشت‌ سینه‌مرغ

300 گرم

پنیر‌ موزارلا (پنیر پیتزا)

1 پیمانه

تخم گشنیز

1 قاشق چای‌خوری

خامه صبحانه

200 گرم

پنیر‌ خامه‌ای

2 قاشق غذاخوری

سرکه انگور

1 قاشق غذاخوری

سیب‌زمینی

2 عدد متوسط

زیره‌سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل

1 قاشق چای‌خوری

روغن‌مایع (برای سرخ‌کردن سیب‌زمینی)

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه گراتن شاورما

مرحله1

سینه مرغ خردشده را با روغن زیتون، سرکه، نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن، تخم گشنیز، زیره، پودر سیر و زنجبیل خوب مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. پس از پایان این مدت زمان، مرغ را از یخچال بیرون آورید، در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید روی حرارت متوسط با آب خودش کاملا بپزد.

مرحله2

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و ورقه‌ای برش بزنید و بشویید. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس سیب‌زمینی‌ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله3

کف ظرف نسوز را چرب کنید و سیب‌زمینی‌ها را بچینید؛ سپس مرغ‌های پخته را بریزید. مقداری فلفل دلمه‌ای هم نگینی خرد کرده و روی مرغ بریزید.

مرحله4

حالا خامه و پنیر را مخلوط کنید و روی باقی مواد بریزید و در نهایت پنیر پیتزا را هم روی آن‌ها بپاشید.

مرحله5

ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه قرار دهید. حدود15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود. مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها