این دستور را درست کردی؟
خورش مرغ مسلم
مواد اولیه خورش مرغ مسلم
برای 2 نفر1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
2 عدد متوسط
4 عدد متوسط
400 گرم
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش مرغ مسلم
آمادهسازی
- مرغ را مکعبی خرد کنید و بشویید.
- پیاز، گوجه و سیر را بشویید و پوست بگیرید (گرفتن پوست گوجه اختیاری است)، سپس پیاز و گوجه را نگینی خرد کرده، سیر را رنده کنید.
- مرغ را بههمراه نصف میزان ادویهها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سیاه، دارچین، زنجبیل، هل، تخم گشنیز، میخک) در کاسهای بریزید و زیرورو کنید تا تکههای مرغ، خوب به ادویه آغشته شده، مزهدار شوند.
مراحل پخت
مرحله 1
در تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، تا گرم شود، سپس تکههای مرغ را در آن سرخ کرده و از ظرف خارج کنید.
مرحله 2
حالا پیاز را در همان تابه بریزید و تفت دهید تا بلوری شود. گوجه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا له شود و آب بیندازد. سیر را هم بریزید و کمی تفت دهید، سپس باقیمانده ادویهها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سیاه، دارچین، زنجبیل، هل، تخم گشنیز، میخک) را اضافه کنید و کمی همبزنید.
مرحله 3
تکههای سرخشده مرغ را به تابه برگردانید، مقداری آب هم بریزید، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید غذا روی حرارت ملایم بپزد و به روغن بیفتد.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها