slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


تاس‌کباب مرغ با سس گوجه‌فرنگی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تاس‌کباب مرغ با سس گوجه‌فرنگی

برای 2 نفر

تاس کباب

گوشت سینه مرغ

300 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

تخم مرغ (سفیده )

1 عدد متوسط

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

سس خردل (اختیاری)

1 قاشق غذاخوری

پودر کاری

1 قاشق چای‌خوری

سس

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

سرکه بالزامیک

5 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

گوجه فرنگی

1 عدد کوچک

آب (جوش)

یک و نیم پیمانه

طرز تهیه تاس‌کباب مرغ با سس گوجه‌فرنگی

مرحله 1

در ابتدا سیر را ریز رنده کرده و کنار بگذارید، سپس سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مکعبی خرد کنید و آن را به همراه سیر، نمک، فلفل، آویشن، کاری، پاپریکا، آرد، سفیده تخم مرغ و سس خردل در غذا ساز بریزید و خوب مخلوط کنید، تا جایی که مواد یک دست و خمیری شود.

مرحله 2

در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود؛ سپس مخلوط میکس شده را با کف دست مثل شامی شکل دهید و هر دو طرف آن را در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید، سپس آن را در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی شود، بعد از آن زردچوبه را اضافه کنید و تف دهید.

مرحله 3

گوجه فرنگی های پوره شده را به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که رنگ رب باز شود تفت دهید. حالا ۱.۵ پیمانه آب و سرکه بالزامیک را بریزید و شامی های سرخ شده را داخل سس بچینید و درب ظرف را ببندید؛ حرارت را کم کنید، به مدت 15 دقیقه زمان دهید تا کاملا بپزد و سس غلیظ شود. قبل از سرو نمک غذا را اندازه کنید و در ظرف سرو بریزید.

اگر سرکه بالزامیک نداشتیم اشکالی نداره؟ یا میتونیم چیز دیگه ای جایگزین کنیم؟

مرضیه مهرعلیان۱۷ خرداد ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها