این دستور را درست کردی؟
تاسکباب مرغ با سس گوجهفرنگی
مواد اولیه تاسکباب مرغ با سس گوجهفرنگی
برای 2 نفرتاس کباب
300 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
سس
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 عدد کوچک
یک و نیم پیمانه
طرز تهیه تاسکباب مرغ با سس گوجهفرنگی
مرحله 1
در ابتدا سیر را ریز رنده کرده و کنار بگذارید، سپس سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مکعبی خرد کنید و آن را به همراه سیر، نمک، فلفل، آویشن، کاری، پاپریکا، آرد، سفیده تخم مرغ و سس خردل در غذا ساز بریزید و خوب مخلوط کنید، تا جایی که مواد یک دست و خمیری شود.
مرحله 2
در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود؛ سپس مخلوط میکس شده را با کف دست مثل شامی شکل دهید و هر دو طرف آن را در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید، سپس آن را در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی شود، بعد از آن زردچوبه را اضافه کنید و تف دهید.
مرحله 3
گوجه فرنگی های پوره شده را به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که رنگ رب باز شود تفت دهید. حالا ۱.۵ پیمانه آب و سرکه بالزامیک را بریزید و شامی های سرخ شده را داخل سس بچینید و درب ظرف را ببندید؛ حرارت را کم کنید، به مدت 15 دقیقه زمان دهید تا کاملا بپزد و سس غلیظ شود. قبل از سرو نمک غذا را اندازه کنید و در ظرف سرو بریزید.
اگر سرکه بالزامیک نداشتیم اشکالی نداره؟ یا میتونیم چیز دیگه ای جایگزین کنیم؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها