slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


واداپ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه واداپ

برای 2 نفر

گوشت مرغ (تکه)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد بزرگ

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

ادویه مرغ بلوچی

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

طرز تهیه واداپ

آماده‌سازی

  1. تکه‌های مرغ را بشویید.
  2. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
  3. گوجه را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در تابه روغن بریزید و مرغ را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

در قابلمه مد نظر برای پخت خورش روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله 3

به پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و بعد از یک تفت کوچک، گوجه رنده‌شده و ادویه بلوچی را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

مرحله 4

حالا تکه‌های مرغ سرخ شده را داخل قابلمه قراردهید، آب بریزید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مرغ روی حرارت ملایم بپزد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. این غذا به پیاز داغ فراوانی نیاز دارد.
  2. به‌جای مرغ می‌توانید از گوشت هم استفاده کنید.
    • درصورت استفاده از گوشت به جای گوجه‌فرنگی، دانه انار در غذا بریزید.
  3. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  4. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی متفاوت است. (گوشت گوسفند یک ساعت و نیم و گوشت گوساله 2 تا 3 ساعت)
  5. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  6. این غذا با برنج یا نان سرو می شود.

ادویه بلوچی چه ترکیباتی داره؟

فاطمه موحدزاده ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها