![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/chicken-chapli-kebab/chicken_chapli_kebab_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/chicken-chapli-kebab/chicken_chapli_kebab_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه چپلی کباب مرغ
1 عدد متوسط
50 گرم
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
300 گرم
7 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
مرحله 1
ابتدا فلفل سبز، پیازچه و فلفل دلمهای ها را نگینی خرد کرده و گشنیز را ساطوری کنید.
مرحله 2
سیر را ریز رنده کنید.
مرحله 3
سینه مرغ را با غذا ساز یا چرخ گوشت چرخ کنید. تمامی مواد در یک ظرف بریزید آن ها را خوب مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله 4
روغن را در تابه داغ کنید و مواد را به صورت کتلت با دست فرم دهید و در تابه ای روی حرارت ملایم هر دو طرف آن ها را سرخ کنید؛ هنگام سرو کتلت چپلی آن ها را با گشنیز تازه تزیین کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟