چِپلی‌کباب مرغ
چِپلی‌کباب مرغچِپلی‌کباب مرغ
چپلی کباب مرغ

چِپلی‌کباب مرغ

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن
زادگاه
پاکستان

این دستور را درست کردی؟


چِپلی‌کباب مرغ

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

چپلی نوعی کتلت و برآمده از فرهنگ کشورهای افغانستان و پاکستانه. غذایی بین‌المللی و خوشمزه‌ست که پس از پخته‌شدن، به همراه گوجه‌فرنگی و جعفری و انواع سس، خیلی می‌چسبه. حس‌تازگی، خوردن این غذای آسیایی رو بهتون پیشنهاد می‌کنه. غذاها زبان مشترک ملت‌ها هستن.

مواد اولیه چِپلی‌کباب مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه چپلی کباب مرغ

فلفل دلمه ای

1 عدد متوسط

گشنیز

50 گرم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

روغن مایع

نصف پیمانه

آرد سفید

3 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)

300 گرم

پیازچه (ساقه)

7 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز

1 قاشق غذاخوری

فلفل سبز تند (یا فلفل قرمز تند)

2 عدد متوسط

طرز تهیه چِپلی‌کباب مرغ

مرحله 1

ابتدا فلفل سبز، پیازچه و فلفل دلمه‌ای ها را نگینی خرد کرده و گشنیز را ساطوری کنید.

مرحله 2

سیر را ریز رنده کنید.

مرحله 3

سینه مرغ را با غذا ساز یا چرخ گوشت چرخ کنید. تمامی مواد در یک ظرف بریزید آن ها را خوب مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله 4

روغن را در تابه داغ کنید و مواد را به صورت کتلت با دست فرم دهید و در تابه ای روی حرارت ملایم هر دو طرف آن ها را سرخ کنید؛ هنگام سرو کتلت چپلی آن ها را با گشنیز تازه تزیین کنید.

نوش جان!

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها