این دستور را درست کردی؟
جوجه کباب استانبولی
مواد اولیه جوجه کباب استانبولی
برای 2 نفرمواد اولیه جوجه کباب استانبولی
1 قاشق چایخوری
2 عدد بزرگ
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
2 عدد بزرگ
1 عدد بزرگ
1 عدد بزرگ
یکچهارم پیمانه
400 گرم
طرز تهیه جوجه کباب استانبولی
آماده سازی
مرحله1
ابتدا گوشت، سیر، فلفل دلمهای، گوجه و پیاز را خوب بشویید، بعد آنها را به شیوههای زیر آماده کنید.
- پیاز و سیر را پوست بگیرید.پیاز را خلالی یا نگینی درشت خرد کنید.
- دانهها و قسمتهای سفید فلفل دلمهای را بگیرید و آن را نگینی خرد کنید.
- گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید.
- سیر و گوجه را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله1
گوشت را به همراه روغن زیتون، فلفل دلمهای، گوجه، پیاز، نعناخشک، فلفل سیاه، سیر و نمک در یک کاسه بریزید، بعد مواد را با دست خوب چنگ بزنید و مخلوط کنید. حالا گوشت را در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند، بهتر مزهدار میشود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خواباندن مرغ در مواد بین1 تا 10 ساعت است.)
مرحله2
پس از این که مرغها مزهدار شدند، آنها را از یخچال بیرون بیاورید و به سیخ بکشید.یک تابه گریل روی اجاق بگذارید تا گرم شود.کف تابه را با کمی روغن چرب کنید، بعد هر دو طرف مرغها را روی تابه، خوب کباب کنید.
- اگر از سیخهای چوبی استفاده میکنید، برای جلوگیری از سوختنشان، بهتر است آنها را حدود10دقیقه در یک ظرف آب، بخیسانید.
نوش جان!
نکتهها
شما میتوانید این غذا را در فر هم تهیه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها