slider image
slider image
جوجه کباب استانبولی
جوجه کباب استانبولیجوجه کباب استانبولی
جوجه کباب استانبولی
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
گریل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


جوجه کباب استانبولی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه جوجه کباب استانبولی

برای 2 نفر

مواد اولیه جوجه کباب استانبولی

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

2 عدد بزرگ

نمک

1 قاشق مرباخوری

نعنا خشک

2 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد بزرگ

پیاز (قرمز)

1 عدد بزرگ

فلفل دلمه ای (قرمز)

1 عدد بزرگ

روغن زیتون

یک‌چهارم پیمانه

گوشت سینه مرغ

400 گرم

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

آماده سازی

مرحله1

ابتدا گوشت، سیر، فلفل دلمه‌ای، گوجه و پیاز را خوب بشویید، بعد آن‌ها را به شیوه‌های زیر آماده کنید.

  1. پیاز و سیر را پوست بگیرید.پیاز را خلالی یا نگینی درشت خرد کنید.
  2. دانه‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را بگیرید و آن را نگینی خرد کنید.
  3. گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید.
  4. سیر و گوجه را رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله1

گوشت را به همراه روغن زیتون، فلفل دلمه‌ای، گوجه، پیاز، نعناخشک، فلفل سیاه، سیر و نمک در یک کاسه بریزید، بعد مواد را با دست خوب چنگ بزنید و مخلوط کنید. حالا گوشت را در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند، بهتر مزه‌دار می‌شود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خواباندن مرغ در مواد بین1 تا 10 ساعت است.)

مرحله2

پس از این که مرغ‌ها مزه‌دار شدند، آن‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و به سیخ بکشید.یک تابه گریل روی اجاق بگذارید تا گرم شود.کف تابه را با کمی روغن چرب کنید، بعد هر دو طرف مرغ‌ها را روی تابه، خوب کباب کنید.

  • اگر از سیخ‌های چوبی استفاده می‌کنید، برای جلوگیری از سوختنشان، بهتر است آن‌ها را حدود10دقیقه در یک ظرف آب، بخیسانید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

شما می‌توانید این غذا را در فر هم تهیه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها