slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن

این دستور را درست کردی؟


مرغ و سیب‌زمینی با سس کره و سیر

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ و سیب‌زمینی با سس کره و سیر

برای 2 نفر

مواد اولیه مرغ و سیب زمینی با سس کره و سیر

سیب زمینی

1 عدد متوسط

فلفل سبز (یا فلفل قرمز)

2 عدد متوسط

گوشت سینه مرغ

300 گرم

سیر (حبه)

4 عدد متوسط

ریحان (تازه و خرد شده)

4 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

سویا سس

1 قاشق غذاخوری

رزماری (تازه و خرد شده)

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

کره (یا روغن)

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سس کچاپ (یا سس تند)

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ و سیب‌زمینی با سس کره و سیر

مرحله 1

مرغ‌ها را به صورت نواری برش داده و در یک کاسه بزرگ با روغن زیتون، سس سویا و سس کچاب مخلوط کنید. بعد آن‌ها را در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.

مرحله 2

پس از این که مرغ مزه‌دار شد، سیب‌زمینی را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید، سپس با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی گرفته شود. مقداری آب در قابلمه بریزید، زمانی که به جوش آمد سیب زمینی‌ها را با کمی نمک اضافه کرده و اجازه دهید، تا به مدت چند دقیقه بجوشند و نرم شوند.

مرحله 3

در این فاصله، سیر را پوست بگیرید و رنده کنید، فلفل سبز و ریحان را هم خرد کنید.

مرحله 4

در تابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. مرغ‌های مزه دار شده را در کره تفت دهید تا رنگشان تغییر کند.

مرحله 5

در ادامه سیر، فلفل سبز، رزماری خشک، ریحان و آویشن را در مرغ بریزید و هم بزنید، بعد کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و اجازه دهید غذا روی حرارت ملایم پخته شود.

نوش جان!

نکته‌ها

در صورت تمایل می‌توانید به جای سیب زمینی از آناناس یا سایر سبزیجات استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها