

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
اریکپلو
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرنمک
یک و نیم قاشق مرباخوری
آب (برای پخت برنج)
3 گرم
برگه زردآلو
1 پیمانه
روغنمایع
یکچهارم پیمانه
برنج
2 پیمانه
طرز تهیه اریکپلو
آمادهسازی
مرحله 1
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.)؛ بهتر است برنج شستهشده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد از گذشت این مدت زمان، آبِ برنج را خالی کنید.
بهتر است برگه زردآلو را هم بشویید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یک کاسه آب بخیسانید، بعد آبکش کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
برنج را بههمراه برگه زردآلو، نمک، روغن و آب در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید و صبر کنید تا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بهمحض اینکه آب برنج کشیده شد، حرارت را کم کنید، دانههای برنج را از دیوارهها بهسمت مرکز قابلمه جمع کنید، درِ قابلمه را بگذارید و منتظر بمانید تا برنج بخار کند و دَمبکشد؛ به همین سادگی.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها