slider image
slider image
اریک‌پلو
اریک‌پلواریک‌پلو
اریک پلو
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
زنجان

این دستور را درست کردی؟


اریک‌پلو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه اریک‌پلو

برای 2 نفر

نمک

یک و نیم قاشق مرباخوری

آب (برای پخت برنج)

3 گرم

برگه زردآلو

1 پیمانه

روغن

یک‌چهارم پیمانه

برنج

2 پیمانه

طرز تهیه اریک‌پلو

آماده‌سازی

مرحله 1

  1. برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.)؛ بهتر است برنج شسته‌شده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد از گذشت این مدت زمان، آبِ برنج را خالی کنید.
  2. بهتر است برگه زردآلو را هم بشویید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یک کاسه آب بخیسانید، بعد آبکش کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

برنج را به‌همراه برگه زردآلو، نمک، روغن و آب در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید و صبر کنید تا بجوشد و آب آن تبخیر شود. به‌محض اینکه آب برنج کشیده شد، حرارت را کم کنید، دانه‌های برنج را از دیواره‌ها به‌سمت مرکز قابلمه جمع کنید، درِ قابلمه را بگذارید و منتظر بمانید تا برنج بخار کند و دَم‌بکشد؛ به همین سادگی.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. به‌جای یک-چهارم پیمانه روغن می‌توانید از 20 گرم کره استفاده کنید.
  2. میزان نمک، ادویه‌جات، روغن و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  3. برخی تمایل دارند برنج را بلافاصله پس از تمیزکردن و شستشو بپزند. دراینصورت بهتر است به‌ازای هر 2 پیمانه برنج 3 و نیم پیمانه آب استفاده کنید تا برنج آبِ کافی برای مغزپخت‌شدن داشته باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها