زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
زنجان

این دستور را درست کردی؟


اریک‌پلو

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

نمک

یک و نیم قاشق مرباخوری

آب (برای پخت برنج)

3 گرم

برگه‌ زردآلو

1 پیمانه

روغن‌مایع

یک‌چهارم پیمانه

برنج

2 پیمانه

طرز تهیه اریک‌پلو

آماده‌سازی

مرحله 1

برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.)؛ بهتر است برنج شسته‌شده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد از گذشت این مدت زمان، آبِ برنج را خالی کنید. بهتر است برگه زردآلو را هم بشویید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یک کاسه آب بخیسانید، بعد آبکش کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

برنج را به‌همراه برگه زردآلو، نمک، روغن و آب در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید و صبر کنید تا بجوشد و آب آن تبخیر شود. به‌محض اینکه آب برنج کشیده شد، حرارت را کم کنید، دانه‌های برنج را از دیواره‌ها به‌سمت مرکز قابلمه جمع کنید، درِ قابلمه را بگذارید و منتظر بمانید تا برنج بخار کند و دَم‌بکشد؛ به همین سادگی. نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها