![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/artichoke-stew-kermanshah/artichoke_stew_kermanshah_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/artichoke-stew-kermanshah/artichoke_stew_kermanshah_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
1 عدد متوسط
200 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
200 گرم
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. پس از این که پیاز رنگ طلایی به خود گرفت، فلفل (در صورت تمایل) و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله 2
در این مرحله گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید؛ سپس به غذا آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
وقتی به انتهای پخت نزدیک شدید، در ظرفی دیگر مقداری روغن بریزید و کنگر را در آن تفت دهید. بعد از این که گوشت کاملا پخت، کنگر را به آن اضافه کنید.
مرحله 4
پس از حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت که کنگر پخت، قارا (قرهقروت) و نمک را در خورش بریزید. بعد از چند غل خورش شما آماده است.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟