زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
مبتدی
فصل
بهار
زادگاه
کردستان

این دستور را درست کردی؟


خورش کنگر کردستان

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

کنگر

200 گرم

روغن‌مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

رب‌ گوجه‌فرنگی

یک و نیم قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش کنگر کردستان

آماده سازی

مرحله 1

گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای خرد کنید. پیاز و کنگر را بشویید. پیاز را نگینی ریز خرد کنید. کنگر را به اندازه بند انگشت خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید.

مرحله 2

گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید، بعد در غذا کمی آب بریزید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.

مرحله 3

وقتی به انتهای پخت گوشت نزدیک شدید، در ظرفی دیگر آب ریخته و کنگر را در آن بپزید؛ سپس آن را آبکش کرده و در روغن سرخ کنید. پس از این که گوشت پخت، کنگر را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید، کنگر را در کمی روغن تفت دهید و بعد از این که گوشت کاملا پخته شد، کنگر را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعتی در خورش بپزد.

مرحله 4

در آخر رب گوجه را در ظرف دیگری تفت دهید، سپس آن را به همراه نمک به خورش اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا جا بیفتد. نوش جان!

نکته‌ها

  • میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  • مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک‌ساعت‌ونیم کاهش می‌یابد.
  • اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها