این دستور را درست کردی؟
خورش کنگر آذربایجان شرقی
مواد اولیه خورش کنگر آذربایجان شرقی
برای 2 نفرمواد اولیه خورش کنگر آذربایجان شرقی
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
250 گرم
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
یک و نیم قاشق غذاخوری
5 قاشق غذاخوری
200 گرم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش کنگر آذربایجان شرقی
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، بعد آن را به صورت قیمهای خرد کنید.
- پیاز و کنگر را بشویید.
- پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
- کنگر را پاک کرده، سپس آن را به اندازه بند انگشت خرد کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
ابتدا در یک قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس به آن فلفل و زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا گوشت را در پیاز بریزید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، بعد کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.
مرحله 3
در یک تابه روغن بریزید و کنگر را در آن تفت دهید، سپس آن را کنار بگذارید.
مرحله 4
وقتی گوشت به طور کامل پخت، کنگر را به آن اضافه کنید.
مرحله 5
بعد از حدود 30 دقیقه که کنگر پخت، رب گوجه را در ظرف دیگری تفت داده و آن را به همراه نمک، زعفران و آبلیمو به خورش اضافه کنید و بگذارید غذا جا بیفتد.
روش دوم پخت
مرحله 1
ابتدا نصف پیاز را سرخ کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2
نصف دیگر پیاز را به همراه گوشت در مقداری آب بپزید.
مرحله 3
کنگر خلالی خرد شده را در روغن تفت دهید.
مرحله 4
پس از پختِ گوشت، پیاز و کنگر سرخ شده را اضافه کنید تا با هم بجوشند و خورش جا بیفتد.
مرحله 5
در پایان رب گوجه، نمک، زعفران و آبلیمو اضافه کرده و اجازه دهید خورش حدودا 10 دقیقه بجوشد تا مزه دار شده و آماده سرو شود.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می کنید (مثل زود پز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش می یابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها