slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
160 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
آذربایجان شرقی

این دستور را درست کردی؟


خورش کنگر آذربایجان شرقی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش کنگر آذربایجان شرقی

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش کنگر آذربایجان شرقی

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه (در صورت تمایل)

نصف قاشق چای‌خوری

زعفران (دم کرده)

2 قاشق غذاخوری

کنگر

250 گرم

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

یک و نیم قاشق غذاخوری

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

200 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش کنگر آذربایجان شرقی

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، بعد آن را به صورت قیمه‌ای خرد کنید.
  2. پیاز و کنگر را بشویید.
    • پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
    • کنگر را پاک کرده، سپس آن را به اندازه بند انگشت خرد کنید.

روش اول پخت

مرحله 1

ابتدا در یک قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس به آن فلفل و زردچوبه بزنید.

مرحله 2

حالا گوشت را در پیاز بریزید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، بعد کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.

مرحله 3

در یک تابه روغن بریزید و کنگر را در آن تفت دهید، سپس آن را کنار بگذارید.

مرحله 4

وقتی گوشت به طور کامل پخت، کنگر را به آن اضافه کنید.

مرحله 5

بعد از حدود 30 دقیقه که کنگر پخت، رب گوجه را در ظرف دیگری تفت داده و آن را به همراه نمک، زعفران و آبلیمو به خورش اضافه کنید و بگذارید غذا جا بیفتد.

روش دوم پخت

مرحله 1

ابتدا نصف پیاز را سرخ کرده و کنار بگذارید.

مرحله 2

نصف دیگر پیاز را به همراه گوشت در مقداری آب بپزید.

مرحله 3

کنگر خلالی خرد شده را در روغن تفت دهید.

مرحله 4

 پس از پختِ گوشت، پیاز و کنگر سرخ شده را اضافه کنید تا  با هم بجوشند و خورش جا بیفتد.

مرحله 5

در پایان رب گوجه، نمک، زعفران و آبلیمو اضافه کرده و اجازه دهید خورش حدودا 10 دقیقه بجوشد تا مزه دار شده و آماده سرو شود.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می کنید (مثل زود پز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش می یابد.
  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها