این دستور را درست کردی؟
خورش کنگر لرستان
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خورش کنگر لرستان
برای 2 نفرروغن مایع
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
کنگر
200 گرم
آب
به میزان لازم
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
گوشت گوسفند
200 گرم
آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
لپه
یکسوم پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش کنگر لرستان
آمادهسازی
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را بهصورت قیمهای خرد کنید.
- پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
- کنگر را تمیز کنید و با کمی نمک و آب بشویید.
- لپه را پاک کنید و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید.
مرحله 2
گوشت را در پیاز تفت دهید و کمی آب اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزد.
مرحله 3
در این فاصله ابتدا لپه را بپزید و کنار بگذارید. به انتهای پخت که نزدیک شدید یک تابه بردارید و در آن مقداری روغن بریزید و کنگر را در آن تفت دهید.
مرحله 4
بعد از این که گوشت کاملا پخت، کنگر و لپه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم بپزند و خورش جا بیفتد.
مرحله 5
در پایان نمک و آبلیمو را داخل خورش بریزید و بگذارید چند غل بزند.
- در صورت تمایل قبل از سرو نعناداغ تهیه کرده و به خورش اضافه کنید.
نکتهها
- اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
- برای چشیدن طعم اصیل این خورش میتوانید از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یکساعتونیم کاهش مییابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها