slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
سمنان

این دستور را درست کردی؟


خورش کدوحلوایی سمنان

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش کدوحلوایی سمنان

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش کدو حلوایی سمنان

لپه

نصف پیمانه

آبغوره

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (در صورت تمایل)

نصف قاشق چای‌خوری

دارچین

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

کدو حلوایی (تکه‌ای)

3 عدد متوسط

شکر

یک‌چهارم پیمانه

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

150 گرم

طرز تهیه خورش کدوحلوایی سمنان

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند؛ سپس آن را به صورت قیمه ای خرد کنید.
  2. لپه را پاک کنید و بشویید.
  3. پیاز و کدو را بشویید و پوست بگیرید.
    • پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
    • کدو را به صورتی خرد کنید که هر تکه از آن به اندازه یک کف دست باشد.

روش اول پخت

مرحله 1

پیاز را در روغن سرخ کنید و گوشت را در آن تفت دهید.

مرحله 2

حالا به گوشت، فلفل و زردچوبه بزنید و مجدد آن را تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود. در ادامه آب اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزد.

مرحله 3

در این فاصله لپه را بار بگذارید تا پس از اینکه گوشت پخت، لپه پخته را به آن اضافه کنید.

  • می‌توانید بسته به نوع لپه، آن را در حین پخت گوشت اضافه کنید تا با هم پزند.

مرحله 4

کدوحلوایی را در کمی روغن تفت دهید.

مرحله 5

وقتی گوشت و لپه پختند و آب خورش کم شد، کدو، نمک، شکر، آبغوره و دارچین را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید کدو ها بپزند و خورش جا بیفتد.

  • کدو نباید له شود، پس حتما در هنگام اضافه کردن کدو، به میزان آب خورش توجه کنید.

روش دوم پخت

مرحله 1

ابتدا گوشت را با آب بار گذاشته و لپه را به آن اضافه کنید تا با هم بپزند.

مرحله 2

پیاز را در روغن سرخ کرده، سپس به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 3

حالا کدوحلوایی را در پیاز تفت داده و کنار بگذارید.

مرحله 4

وقتی گوشت پخت و آب خورش کم شد، کدو را به همراه نمک، شکر، آبغوره و دارچین به غذا اضافه کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

  • کدو نباید له شود، پس حتما در هنگام اضافه کردن کدو، به میزان آب خورش توجه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. بهتر است لپه سفت و دیرپز را از شب قبل بخیسانید.

  2. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

  3. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش می‌یابد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها