این دستور را درست کردی؟
آش بَنِه
مواد اولیه آش بَنِه
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
6 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
1 عدد بزرگ
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
200 گرم
طرز تهیه آش بَنِه
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلالی یا نگینی خرد کنید.
- برنج را پاک کنید و بشویید.
طرز تهیه شیرابه بنه
مرحله 1
بنه (آسیاب شده و بو داده) را در مقداری آب بریزید و بگذارید نیم ساعت بجوشد (بهتر است درِ ظرف را بگذارید).
- این کار کمک میکند پوست بنه از مغز آن جدا شود و آبی طعمدار بهدست آید.
مرحله 2
حالا مواد را از صافی ریز عبور دهید تا پوستههای سخت آن جدا شوند. (بهتر است یکبار دیگر هم این کار را انجام دهید تا شیرابهای صاف بهدست آید.)
- در صورتی که بنه آسیاب نشده داشتید، آنها را در تابه بریزید و بو دهید (یعنی بدون روغن در یک تابه خشک حرارت دهید تا روغن بنه فعال شود). بعد از خنک شدن بنه، آن را بکوبید یا آسیاب کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
آب بنه را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و برنج را داخل آن بریزید و اجازه دهید کاملا نرم شود و وا برود.
- البته میتوانید برنج را جداگانه بپزید و وقتی وا رفت و خوب نرم شد، آب بنه را بههمراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
- در برخی مناطق در این آش ربانار هم میریزند.
مرحله 2
حالا پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید، بعد آن را داخل قابلمه آش بریزید.
- میتوانید کمی از پیاز سرخشده را برای تزیین آش نگه دارید.
مرحله 3
پس از 5 دقیقه جوشیدن مواد، آش آماده سرو است.
- آش بنه بسیار رقیق است.
- در صورت تمایل پیاز داغ تزیینی تهیه کنید و روی آش بریزید.
نوش جان!
نکتهها
- اگر برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، میتوانید از برنج معمولی استفاده کنید، فقط 3 ساعت قبل از پخت آش، آن را بخیسانید تا در زمان استفاده، دانهها بهراحتی خرد شوند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها