این دستور را درست کردی؟
پاستا بادمجان
مواد اولیه پاستا بادمجان
برای 2 نفرپاستا
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
250 گرم
مایه پاستا
2 عدد متوسط
1 عدد کوچک
2 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه پاستا بادمجان
مرحله 1
در ابتدا بادمجان و کدو را خوب بشویید و خرد کنید، پوست کدو و بادمجان را نگیرید. به بادمجان خرد شده کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. زمانی که روی سطح بادمجان قطرات آب مشاهده کردید، آن ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خشک شود. فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید و تمام دانهها و بخشهای سفید آن را جدا کنید، چون در غذا تلخ میشود. سیر را ریز رنده کنید و در ظرفی کنار بگذارید.
مرحله 2
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری میکند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3
حالا زمان آماده کردن سس است. روغن را در یک قابلمه یا تابه روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی آن آزاد شود. پس از آن کدو، بادمجان و فلفل دلمه ای از قبل خرد شده را در ظرف، به مدت 5 دقیقه تفت دهید و زیر و رو کنید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید تا رنگ رب باز شود. در ادامه نمک و فلفل اضافه بزنید، نصف پیمانه آب بریزید و اجازه دهید سس با حرارت ملایم بپزد. درب ظرف را ببنید و اجازه دهید تا ترکیب غلیظ شود.
مرحله 4
در آخر پاستا را در ظرف سرو بکشید، روی آن سس بریزید و کمی پنیر پیتزا روی سس بپاشید. در صورت تمایل میتوانید پاستا را با کمی سبزی خشک معطر یا هر نوع پنیر دیگری که در دسترس دارید، تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها