پاستا بادمجان
پاستا بادمجانپاستا بادمجان
پاستا بادمجان

پاستا بادمجان

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟

پاستا بادمجان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

گوشت‌خوارها هم پاستا بادمجان می‌خورن! جویدن بادمجان در کنار فلفل دلمه‌ای و کدوسبز، در این نوع پاستا، دست کمی از خوردن گوشت نداره. رنگ و لعاب زیبایی داره و طعمش به دل می‌شینه. مقادیر بالای ویتامین و مواد معدنی داره و برای زنان باردار در دوران شیردهی بسیار مفیده و به طور کلی به پاکسازیِ کبد چرب کمک می‌کنه. از گیاهی‌بودن این غذا مطمئن باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
پاستا

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق غذاخوری

پاستا

250 گرم

مایه پاستا

کدو سبز

2 عدد متوسط

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

بادمجان

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه

مرحله 1

در ابتدا بادمجان و کدو را خوب بشویید و خرد کنید، پوست کدو و بادمجان را نگیرید. به بادمجان خرد شده کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. زمانی که روی سطح بادمجان قطرات آب مشاهده کردید، آن ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خشک شود. فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید و تمام دانه‌ها و بخش‌های سفید آن را جدا کنید، چون در غذا تلخ می‌شود. سیر را ریز رنده کنید و در ظرفی کنار بگذارید.

مرحله 2

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری می‌کند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

حالا زمان آماده کردن سس است. روغن را در یک قابلمه یا تابه روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی آن آزاد شود. پس از آن کدو، بادمجان و فلفل دلمه ای از قبل خرد شده را در ظرف، به مدت 5 دقیقه تفت دهید و زیر و رو کنید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید تا رنگ رب باز شود. در ادامه نمک و فلفل اضافه بزنید، نصف پیمانه آب بریزید و اجازه دهید سس با حرارت ملایم بپزد. درب ظرف را ببنید و اجازه دهید تا ترکیب غلیظ شود.

مرحله 4

در آخر پاستا را در ظرف سرو بکشید، روی آن سس بریزید و کمی پنیر پیتزا روی سس بپاشید. در صورت تمایل می‌توانید پاستا را با کمی سبزی خشک معطر یا هر نوع پنیر دیگری که در دسترس دارید، تزیین کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها