این دستور را درست کردی؟
اشکنه بادمجان
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه اشکنه بادمجان
برای 2 نفرمواد اولیه اشکنه بادمجان
رب آلوچه
1 قاشق غذاخوری
بادمجان
1 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
نمک
1 قاشق چایخوری
سیب زمینی
1 عدد کوچک
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی
2 عدد متوسط
روغن مایع
5 قاشق غذاخوری
نعنا خشک
1 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه اشکنه بادمجان
آماده سازی
مرحله 1
- گوجه، بادمجان، سیب زمینی و پیاز را بشویید.
- بادمجان و سیبزمینی را پوست بگیرید و مربعی و خرد کنید.
- پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- گوجه را هم بهدلخواه، نگینی یا مربعی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 2
حالا به مواد کمی زردچوبه بزنید، سپس سیبزمینی، گوجه و بادمجان را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی این مواد تفت خوردند، به غذا نمک، فلفل و آب اضافه کنید و اجازه دهید غذا روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
پس از آن که مواد کاملا پختند، رب آلوچه را به غذا اضافه کنید تا کمی در غذا بجوشد و آن را مزهدار کند.
مرحله 4
در این فاصله نعناع داغ تهیه کنید.
مرحله 5
در آخر به غذا نعناع داغ بزنید و سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما میتواند تغییر کنداما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- در بعضی مناطق در این غذا از سیر هم استفاده میکنند در صورت تمایل برای هر 2 نفر 1 تا 2 حبه سیر کوچک را رنده کنید و در مرحله 1 با پیاز تفت دهید. د
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها