اشکنه بادمجان
این دستور را درست کردی؟
تلیت او گوجه باذمجو
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه تلیت او گوجه باذمجو
برای 2 نفرمواد اولیه تلیت او گوجه باذمجو
نمک
1 قاشق چایخوری
بادمجان
2 عدد کوچک
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
ناردونه
2 قاشق غذاخوری
آب
3 گرم
گوجه فرنگی
2 عدد متوسط
نعنا خشک
1 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد کوچک
طرز تهیه تلیت او گوجه باذمجو
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز، بادمجان و گوجه را خوب بشویید.
- گوجه و پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- در صورت تمایل پوست بادمجانها را بگیرید. (اختیاری است)
- بادمجان ها را در ابعاد دلخواه خرد کنید. میتوانید آنها را به صورت درسته هم در غذا استفاده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه کمی روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید.
مرحله 2
حالا ناردونه، گوجه و بادمجان را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله 3
مقداری آب به غذا اضافه کنید و اجازه دهید بادمجانها بپزند.
مرحله 4
در این فاصله نعناع داغ تهیه کنید.
مرحله 5
وقتی بادمجان پخت، نیمی از نعناع داغ را به همراه نمک و فلفل به غذا اضافه کرده و نیم دیگر آن را برای تزیین نگه دارید. در پایان میتوانید غذا را به صورت تلیت شده میل کنید.
- این غذا باید آبدار باشد.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفادهشده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما میتواند تغییر کند. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها