slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


پودینگ موزی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پودینگ موزی

برای 2 نفر

شیرگاو

2 پیمانه

موز

1 عدد متوسط

پودر کاکائو

1 قاشق مرباخوری

نشاسته ذرت

2.5 قاشق غذاخوری

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

گلاب

2 قاشق غذاخوری

زعفران (دم‌کرده-غلیظ-درصورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

شکر

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پودینگ موزی

مرحله 1

ابتدا موز را رنده کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

نشاسته، شیر و شکر را در ظرفی مخلوط کنید تا نشاسته در شیر حل شود. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظتی شبیه به فرنی برسد. بعد از غلیظ شدن، گلاب و وانیل را اضافه کنید.

مرحله 3

در مرحله بعد موز را بریزید وهم بزنید. چنانچه مایل هستید پودینگتان رنگ داشته باشد از کمی زعفران یا پودر کاکائو استفاده کنید.

دقت کنید برای اینکه پودینگ مانند فرنی رویه نبندد پس از اینکه دسرتان کمی از حرارت افتاد رویش سلفون بکشید و اجازه دهید خنک شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها