slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
زادگاه
آذربایجان غربی

این دستور را درست کردی؟


بربسیل

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بربسیل

برای 2 نفر

مواد اولیه بربسیل

تخم مرغ

1 عدد کوچک

گوشت گوسفند (با استخوان و چربی)

300 گرم

ماست پر چرب

نصف پیمانه

آب

به میزان لازم

لپه

60 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

کارده (کاردین یا کوارده)

نصف پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تره

100 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه بربسیل

آماده‌سازی

مرحله1

  1. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی روی آن نماند.
  3. کارده و تره را پاک کنید، بشویید و خرد کنید. (برای خرد کردن کارده، حتماً از دستکش استفاده کنید.)

روش اول

مرحله1

در قابلمه‌ای پیاز را سرخ کنید، بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه زردچوبه بزنید و بعد از یک تفت کوچک، مقداری آب (روی گوشت را بگیرد) بریزید تا گوشت بپزد.

مرحله2

در این فاصله تره، کارده و لپه را در یک تابه با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله3

وقتی گوشت پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و محتویات تابه را در قابلمه بریزید.

مرحله4

در یک کاسه تخم‌مرغ و ماست مخلوط کنید و به غذایتان اضافه کنید.

  • اجازه دهید خوراکتان خوب بجوشد، اما دقت کنید کم آب نشود تا در صورت تمایل نان در آن تلیت کنید.

مرحله5

پس از آنکه غذا جا افتاد، گوشت را مجدد به قابلمه برگردانید و بگذارید چند غل بزند تا آماده سرو شود.

نکته‌ها

نکات
  1. سبزی کارده بسیار آلرژی‌زاست و باعث بروز حساسیت‌های پوستی به‌صورت تاول ریز قرمز می‌شود؛ به همین خاطر بهتر است در زمان برداشت، پاک‌کردن و خردکردن آن از دستکش استفاده شود.
  2. اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح روی آن آب بریزید.
  3. برای چشیدن طعم اصیل این غذا بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
  4. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  5. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد.
  6. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتماً از آب‌جوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها