خوراک ماهیچه با پیاز کاراملی
خوراک ماهیچه با پیاز کاراملیخوراک ماهیچه با پیاز کاراملی
خوراک ماهیچه با پیاز کاراملی

خوراک ماهیچه با پیاز کاراملی

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
240 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
خراسان رضوی

این دستور را درست کردی؟

خوراک ماهیچه با پیاز کاراملی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

قصد دارین میهمانیِ ویژه‌ای برگزار کنین؟ خوراک ماهیچه با پیاز کاراملی تضمین‌کنندۀ مراسمی خاص و باشکوهه. همین که میهمان، خوراک ماهیچه رو روی میز غذا ببینه، راهی جز تعریف‌کردن ازتون نداره. تازه وقتی این ماهیچه با پیاز کاراملی همراه بشه! چه شود! پیاز کاراملی، چاشنی معروف فرانسویه که نسبت به پیاز داغ ساده، کمی شیرین‌تره. تعریفی باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه خوراک ماهیچه با پیاز کاراملی

ماهیچه

500 گرم

نمک

به میزان لازم

زعفران

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

پیاز

300 گرم

سیر

20 گرم

طرز تهیه

مرحله 1

 ابتدا گوشت ماهیچه را با زعفران دم کرده و فلفل سیاه خوب ماساژ دهید تا تمام قسمت‌های آن به صورت کامل به زعفران و فلفل سیاه آغشته شود. قابلمه یا تابه را روی حرارت بگذارید و در آن روغن بریزید و ماهیچه را با حرارت متوسط در آن سرخ کنید.

مرحله 2

پس از سرخ شدن گوشت ماهیچه، آن را از ظرف خارج کنید، حالا نیمی از پیازهایی که از قبل خلالی شده است را در قابلمه بریزید، سپس ماهیچه سرخ شده را روی پیازها بگذارید و مجدد باقیمانده پیازهای خلالی شده را روی ماهیچه بریزید. در صورت تمایل شما می‌توانید از نیمی از بوته سیر استفاده کنید و آن را پس از شستشوی کامل در کنار ماهیچه قرار دهید.

مرحله 3

 درِ قابلمه را ببندید و اجازه دهید ماهیچه با حرارت ملایم پخته شود، دقت کنید در حین پخت آب اضافه نکنید (این موضوع سلیقه‌ای است، در صورتی که شما علاقه‌مند به آب گوشت هستید می‌توانید این موضوع را نادیده بگیرید، اما توجه داشته باشید که از آب جوش استفاده کنید) و از زیر و رو کردن ماهیچه خودداری کنید.

مرحله 4

در اواخر پختِ ماهیچه، زمانی که کاملا مغز پخت شده بود، نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مجدد چند دقیقه دیگر بپزد. لازم به ذکر است که در صورت تمایل شما می‌توانید در اواخر پخت از کمی پودر هل یا آبلیمو برای خوش عطر و بو کردن بیشتر خوراک خود استفاده کنید.

مرحله 5

برای تهیه پیاز کاراملی، شما میبایست پیازها را از مواد گوشت جدا کنید و در یک ماهیتابه آنها را تفت دهید تا طلایی شوند. در نهایت پیاز را در کنار ماهیچه سرو کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها