این دستور را درست کردی؟
آش زرشک خراسان شمالی
مواد اولیه آش زرشک خراسان شمالی
برای 4 نفرمواد اولیه آش زرشک خراسان شمالی
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
50 گرم
1 عدد متوسط
یکسوم پیمانه
4 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
طرز تهیه آش زرشک خراسان شمالی
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز و سبزی آش را خوب بشویید.
- پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- سبزی آش را ساطوری خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
برنج و لپه را با مقدار مناسبی آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید. به محض اینکه آب جوش آمد، شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم بپزند.
مرحله 2
وقتی برنج و لپه پختند، سبزی آش را اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند و آش غلیظ شود؛ در صورت نیاز آب اضافه کنید.
مرحله 3
در تابهای روغن بریزید تا داغ شود. پیازها را خوب تفت دهید تا بلوری شوند، بعد نمک، زرچوبه، فلفل و گلپر را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید، سپس آنها را در آش بریزید. آب زرشک را هم اضافه کنید و 10 الی 20 دقیقه دیگر صبر کنید.
مرحله 4
آش را در ظرف سرو بکشید و با گلپر، نعناداغ و کمی زرشک سرخشده تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
- اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها