slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
خراسان شمالی

این دستور را درست کردی؟


آش زرشک خراسان شمالی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش زرشک خراسان شمالی

برای 4 نفر

مواد اولیه آش زرشک خراسان شمالی

گلپر (پودر شده)

1 قاشق مرباخوری

زرشک

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آب زرشک

1 پیمانه

لپه

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سبزی آش

50 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

برنج

یک‌سوم پیمانه

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

طرز تهیه آش زرشک خراسان شمالی

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز و سبزی آش را خوب بشویید.
  2. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  3. سبزی آش را ساطوری خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

برنج و لپه را با مقدار مناسبی آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید. به محض این‌که آب جوش آمد، شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم بپزند.

مرحله 2

وقتی برنج و لپه پختند، سبزی آش را اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند و آش غلیظ شود؛ در صورت نیاز آب اضافه کنید.

مرحله 3

در تابه‌ای روغن بریزید تا داغ شود. پیازها را خوب تفت دهید تا بلوری شوند، بعد نمک، زرچوبه، فلفل و گلپر را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید، سپس آن‌ها را در آش بریزید. آب زرشک را هم اضافه کنید و 10 الی 20 دقیقه دیگر صبر کنید.

مرحله 4

آش را در ظرف سرو بکشید و با گلپر، نعناداغ و کمی زرشک سرخ‌شده تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها